Danas glasanje o mjerama štednje
0
Nastavlja se rat na ulicama Atine
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo braćo radnici. SMRT KAPITALIZMU!
e ovo je dokaz da je uvijek teže oduzeti čovjeku koji ima puno nego onom što ima malo... gledaj kako se izlazi na ulice kad se oduzima ljudima sa BUDŽETA... mislim da bi se i za oružje latili... e zato kod nas nece biti nikav ovakve revolucije...jer ovdje se samo udara po sirotinji koja ili ne radi ili radi za 300 maraka u granapu, pekari...
Rat, pa šta?
Ma neznam i meni je draga ali kada malo bolje razmislim i K***c me zaboli....neka im samo to potraje.....
Nista drugo i ne znaju LOL
Svi su grci Cobani!
Kapitalistima pohlepa pomuti mozak. sve sto vise otimaju od naroda sve ima je veca potreba za jos i jos. na kraju ce se pobit medjusobno. para je vrag
kletva: \"Dabogda imao pa nemao.\" Zavrnula se drzavna pipa, nema vise dzabaluka.
kod nas je parola prvo kafa a ovo ostalo ako stignem
Ma ne čeka, previše smo mi lijen i nezainteresovan narod za kakve pobune.Kad bi se kako iz kafića moglo pobunit,ili da se donese roštilj možda bi neko i došao.
dobro jutro svim strucnjacima koji se upisase jutros u ove komentare. blago nama kad imamo ovako jaku inteligenciju. ne daj boze nikom!
A gdje je onaj ludi pas?
Ovo su sve huligani razlicitih klubova, ni jedan od njih nikada i nije radio, dok su imali 14\'tu platu (jedini) u Evropi tada nisi strajkovali..
Ja volim Grčku, ne znam što? :(
Ovo i nas čeka.
http://www.youtube.com/watch?v=hW5qBRNmdAc