Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prokleti cionisti...najbahatiji narod na svijetu. Ali, ko se zadnji smije, najsladje se smije. Gradite, ali kome?? Opet cete vi glumiti putujuce dzindase... Izrael=cionisti=entitet RS=genocidaši=terotisti...neka ste prokleti!!!
Naravno da ce HDZ-ovce na celu sa \"srbinom draganom covicem\" podrzavati srbe i cioniste..ISTA AMBALAZA ruskih emigranata, nebeski narod koji nema nista ni sa HRVATIMA NI SA HRISCANSTVOM.! Porusit ce covic sve katolicke bogomolje, no sikiriki.
Cionisti nisu jevreji ko sto i srbi nisu hriscani.....isto im je porijeklo u rusiji, rus je i osnovao cionizam , prezime mu je hertzl. Srbi su cionisti, istu teoriju o nebeskom narodu ko i genocidasi, nemaju nista s vjerom i naciom.kolonizatori i genocidasi.
Naravno da Hercegovina podržava Izrael. Ti zeleni nacisto iznad, otpepaj u Tursku.
Ma nemoj, naravno tvoj savjet je svakako dobronamjeran. Dok vi imate vaše smrdljive Ravnogorske bradonje koji se iz godine u godinu okupljaju i propagiraju genocid, imaćemo i mi naše od kojih vam se ledi krv u žilama. Stoko četnička.
Samo sabur. Propisano je da će se svi židovi svijeta naseliti na područje današnje Palestine, nakon čega će kao cjelokupan ummet biti u potpunosti uništeni. To im je zagarantovano.
srbo providan si kao sito a naivan ko K*r*ac! Neznam samo koga Hrvati vise \"vole\" vas ili cifute. HEIL DIE SIEGE +SS+
Hercegovina podržava Izrael.
jeste al U K...sve im suze niz ledja tekle...nisu mogli spavati koliko su s brinuli o nama...procitaj malo po netu kako je jugoslavija slala JNA oficire u Izrael da ih ci0nisti uze tamo kako ratovati.... sistem \"sprzena zemlja\" ...zapali, protjeraj, ub.ij .... da narod protjerani izgubi moral za povratkom na svoje.... isto tako su ovi djilkosi radili po Bosni...
ne treba zaboraviti da je izrael za vrijeme rata u bih svesrdno pomagao bosnu, slao pakete, pare i lijekove, da je lobirao za prestanak rata u bosni itd.
Davide kakim ti se u zvijezdu
Predat cete vi kljuceve Qudsa novom Omeru ibn Khatabu....samo polako sve ide onako kako treba...
onda znaci, gradite vi kolko hocete ali necete dokle hocete... stace vama u kraj sila mocnija i od vas i vasih saveznika preko bare.
Sve sto je nastalo macem... Nestat ce s macem... \"Torah\"... Kad se nebo i zemlja sastave...nece vise biti ni Jevreja, Muslimana, Hriscannina...vec samo NEON ISTNE...!!!
KAKVE SU TO SANKCIJE AKO SU IH I PRIJE GRADILI I NISU HTJELI STATI ONI SAMO NASTAVLJAJU GRADNJU