Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih srušio piramide,zaista
samo na dva mjeseca prije tog njihovog proljeca sam bio u egiptu.. predivna zemlja, predivni ljudi.. malo mi je zao one omladine koja radi od jutra do sutra u hotelima za sitnu lovu.. uglavnom su to djecica sa sela, negdje sa sjevera, koji sanjaju da zarade novac da bi se mogli ozeniti... ali zemlja kao zemlja je prelijepa i ima se toliko toga vidjeti... velika steta za sve to...
Hm. još se sjećam kako su prije par godina digli onaj veliki kip Bude čini mi se u Afganistanu, e ako ćemo pravo i Sfinga je nakav kip. A bogami i piramide predstavljaju nakav oblik idolopoklonstva pa se sam zaključak sam nameće šta slijedi....... Ne daj Bože!
pa muslimansko brastvo je odmah poslije pobjede sve to htjelo da srusi...ali su dobili po usima :))))))
Pa zjapi i u BiH skoro svaki frižider prazan,a nikog nije briga.. Zato mene lično zaboli neka stvar za faraone i njihove poduhvate sa piramidama.
neka turisti dodju u bih....mi imamo i starije i vece piramide :)))) plus alkohol,plus trebe u minicima,uvescemo i kamile ako treba :))))))
ako treba i mali babin ce biti faraon :)))
Sta radi narod Egipta sam sebi skace u stomak.
još će biti dole frke žestoke....
Hoce Amerika da premjesti piramide u Las Vegas :]
Hebena politika !