Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1993 \"... ja sam meho al to vas nije briga jer sam musliman - i da evo 2 godine rata chetalji tuku razaraju - nije nista prirodno katastroficno nego eto samo zato sto ste nam uveli embargo da se odbranimo od krvave najezde - imam hipotermiju, nemam sta jest, a chetalji granatiraju a vi nista ne cinite.... nema veze - vjerovatno necete moci obavijestiti moju rodbinu da mi nema spasa od snajperskih metaka, granata, zime, gladi jer su svi u masovnim grobnicama koje vi iz stotina spijunskih satelita gledate a nista ne cinite.... 1993 je i vrlo je tesko - i sigurno umirem.....\" 2012 \"prezivio sam i boli me qrc za vas...\"
Ako šta ne mogu, to je onda ova američka patetika. Koje s.r.a.nj.e. u P.M.
pa bolje zna Blaz Sliskovic engleski od ovog lika
**bem im sve mrtvo ,nek dodju u srebrenicu pa nek vide sta je dirljivo ,**bo im uragan vise dijete nerodjeno
koliko li djece zena i ljudi nije stiglo napisat oprostajno pismo od americkih bombi. I sad bi se kao mi trebali sazalit na amerikance , kud ih sve ne odnese.
a to sto je polupismen nema veze... razumijem ja hipotermija, mracno itd itd ali postorji ogromna razlika izmedju; die ing i DYING any thing i ANYTHING thru i THREW tryed i TRIED tooo i TOO dakle koliko god mu je bilo lose bi znao razliku i u mraku izmedju tacnih i netacnih rijeci... gramatika mu nije bolja strana, ali to mozemo pripisati hipotermiji... ovo je samo dokaz koji su mladici od 28 godina u americi nepismeni i koliko pate od patetike i drame
Kako se i ameri Bogu vrate kad zagusti, a kad imaju sve onda se ismijavaju...
Nek ih je vala malo \"skvasilo\", kazu svaka vremenska nepogoda je neko upozorenje, nekad to ne mora biti tacno al vala kod njih jeste, nek su se malo ukakali :-)
GLOBALIZACIJA! klix.ba - proamerički portal.
a kada su dosli spasioci i ubacili ga u camac on je salutirao americkoj zastavi na jarbolu ispred kuce, sretan i ponosan na svoju kantri! jeah! poslije se prijavio u marince da siri demokratiju u svijetu...
jesi ikad pokuso pisat nesto zatvorenih ociju.. ako nisi, uzmi papir i olovku i pokusaj, vjeruj, izgledat ce isto ovako.. i da, bas je dieing ispravno :P NOT!
2 dana poslije oluje Sandy je ista takva oluja pogodila Indiju, 2 recenice niste napisali o tome. Svaki dan smarate glupostima iz amerike, a ovamo ni bilans zrtava niste izvjestili. Kolko mrzim ovu zapadnjacku demagogiju gdje su samo oni zrtva i niko vise na svijetu!
U ovakvo njesra mogu vjerovati samo američke ovvce zatrovane holivudskim emocijama od kojih bi i kamen proplakao dok u stvarnosti tih emocija nema, ili su potpuno suprotne. Jednom Ameru je teže kada mu ugine pas nego kada objave da se strušio avion u kojem niko nije preživio. Čuj piše u mraku a svako slovo je na svom mjestu, svaki zarez, svaka tačka... Čuj pio slanu vodu a holivud nas je 20 dana pripremao na \'\'super oluju\'\' da smo mislili kako će sudnji dan...
Malo mi je čudno,(ako je pisao u mraku),pismo je veoma pravopisno napisano,sve je na mjestu,velika slova,zarezi,tačke,lijepo razmaknuti redovi, žao mi ih je,ali ovo je pre.eravanje.
sto se tice integriteta i postenja, kod nas bi to bilo puno lakse za ostvariti. sta nemas, ne mozes ni zadrzat.
treba film snimit...