Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=V8aqK32kW4E&feature=related minuta 1:00 ...
Malvinski otoci su uvijek bili argentinski, cak i kad su pod engleskom okupacijom. Imperiju zvanom Velika Britanija je dosao kraj. Sto prije shvate, to ce biti bolje po njih, jer u slucaju novoga rata za Malvine ostaci tog imperija dozivjet ce i konacan slom. A ovaj cionisticki potrcko Cameron bi konacno trebao da shvati da su se uloge od proslog rata itekao promijenile, sada je Argentina u poziciji u kojoj je onda bila VB. Mislim da je on, cak, toga i svjestan i da mu ovakvo ponasanje i izjave sluze samo u svrhu odrzavanja poslrnuloga morala britanske javnosti i stvaranju prica za glupe i naivne novinare, tipa onih koji rade na ovome portalu.
Foklandi su britanski, i uvijek su i bili britanski. Mogu Argentinosi crtati na mapi da i Brazil je dio Argentine, ali vidjet cemo, referendum ce sve reci
nemoj ti njemu soliti pamet. zna on, cito u avazu.
nigdje veze. falklandi bili uvijek britanski, sa stalnom naseobinom od 1833. argentina postala ono sto je danas tek 1880, a spanjolci ih priznali 1859. ali zanemarimo istoriju - postoji referendum. zar nije najpostenije da se ljudi koji tu zive odluce zele li biti u sastavu britanije, argentini ili nezavisni?
Falklandski otoci pripadaju Argentini,kao sto Kosovo pripada Srbiji , sjeverna i istocna Bosna BiH-u , Sjeverna Irska Irskoj itd,itd
taman sad u recesiji neka argentinci isprovociraju rat, pa da ih englezi ponovo nalemaju i podignu privredu.