Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovo čudno, ovoliki broj napasnika i sveda kamere u njemačkoj a da se nemere otkrit. Pozadina dreke je da se pripiše nasilje muslimanima a svi znamo da has muslimani ne slave kršćanske nove godine, ne griješe se navaljujući na bludne i grešne žene več su u džamijama i svojim džematima. Vjerojatno se ispostavilo da su to bili kršćanski migranti pa sade zataškavaju.
pa zar stvarno neko može nešto ovako napisati. Mi svo sve naj naj naj, a drugi su pljuc.
Naravno da neće,jer je sve štela kako bi poljuljali i skinuli Merkel.Kad ideš u yebačinu ideš sam ili vodiš jednog jarana (ako je koka s jaranicom),a ne vodiš njih 999.Providno do bola.
"MOŽDA". Ma da ih i nema trebalo bi ih izmisliti. Je li tako Angela dušo?
Ma ja.sta ih imas privoditi.pojacat im financije i sve to zaboraviti.
Mozda stvarno nikada nece biti uhapseni, mozda zbog toga sto su mediji dva, tri individualna incidenta pretvorili u kolektivno silovanje, bas pred izbore u Njemackoj...