Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napadač je ispraznio šanžer svoje puške u prijemnom području a da nije ispalio nijedan metak, poručivši osoblju: "Naredni put vas neću promašiti". Uhvacen je, dakle, nece biti tog "narednog puta". Bravo Francuzi!
Nakon toga napadač je oteo automobil i prisilio je vozača da ga" izbaci" u aveniji des Champs Elysees, gdje je nestao I sada zamislite koliko ljudi se nalazi na svjetskoj i domacoj sceni sa ovakvim pravopisnim a moguce i govornim manama neiskljujuci i degenericnim fizikalnim izgledom/pojavama.... Da bi ovaj Klixtoris citali morate dobro da pazite na pisane rijeci jer Klixtoris je jedna a mozda i jedina vrsta portala koja posjeduje kodirano pisanje izmrseno pravopisnim greskama kako stranim tako i nasim rijecima sto dosta podsjeca na Lavarint... Ja urednika ja Govana ja pravopisa ja prijevoda Grdna rano moja......
"Moje kolege su primjetile da on nije veoma lucidan. Oni su zaključili da je uzimao lijekove jer su ublizini pronašli kapsule", izjavio je policijski zvaničnik Christophe Crepin.
kakav prevod! bravo KIX.ba!
"Francuska je bila gad i počinila brojna zla u Alžiru tokom kolonijalne vladavine, ali ja se neću izviniti." izjava Françoisa Hollandea prilikom posjete Alžiru krajem prošle godine.
E i jesu navukli govana,tako im i treba.Lijepo napraviti racije pohapsiti i poslati nazad ko neće,zna mu se i to je to.Koji će im tolika bagra sve protjerati.
Bagra im treba za sprovodjenje visih ciljeva, politika je cudna stvar, sto mislis da je vise kontas sve si vise u krivu :)
pa i mi imamo puno gov.ana u BiH kao npr. ustase, cetnike, radikalne salafiste pa nikoga ne protjerujemo
Bas me cudi sto je ovo ime osvanulo.Sreca pa je onaj norvezanin Brejvik ostao ziv,inace da su ga ubili rekli bi da se zvao Jusuf.......