Franz-Walter Steinmeier
0
Napad na UN u Gazi je neprihvatljiv
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Njemački ministar vanjskih poslova Franz-Walter Steinmeier ocijenio je \"neprihvatljivim\" u četvrtak u Ramallahu, na Zapadnoj obali, napad na zgradu u kojoj je smještena agencija Ujedinjenih naroda u Gazi.\" Ko, sta, gdje? Sad vise ne znam sta ste htjeli reci..dajte procitajte poneku knjigu i naucite osnovne gramaticke konstrukcije.. lud zbunjenog.. :S
Treba im u glavno sjedište poslat atomsku da bi shvatili da nema zajb. sa izraelcima.Dok protestuju,lome ruke i idu sa satanka na sastanak nevini ljudi ginu.I to me j.. ljuti!Pocet cu da mrzim citav taj kapitalisticki svijet jer im je samo stalo koga ce da zaj. za naftu,zlato itd.Rusi samo naprijed imate moju podršku koliko god ona bila nevazna,nedaj plina ni u upaljaću.