Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglješa, hoćeš napasti ili ne ?? Nešto mi govori da ti nije baš svejedno !!
kevin hahah ugljesa....to je ono "nisam brate rasist al nisam ni daltonist" XD
pocrnio u Neumu :)
Obama ti si vece go*no od očekivanog.
Crnčuga koji ne zna gdje je rođen napada džavu koja je kolijevka jedne stare civilizacije, Fenikije. Fenikija je bila antička civilizacija koja se prostirala u uzanom obalskom pojasu u Siriji od rijeke Elevteros na sjeveru do predgorja Karmil na jugu (današnji Liban), dužine 240 kilometara i širine oko 20 kilometara. Feničani (Sidonci, Hananci, Puni), stari pomorsko-trgovački narod, vladali su Sredozemnim morem i osnovali niz samostalnih gradova-država koji su ponekad obrazovali saveze pod hegemonijom jednog od njih, najprije Sidona, a zatim Tira, koji je stekao prevlast nad feničanskim gradovima.
hasan.bajric.77 Slazem se s tvojim komentarom izuzev ovo "crnčuga"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Udariti samo ograničeno da izjednače snage,a onda Rusi pomoći Asadau,a Ameri opozici i pustiti ih da se tuku dok ih ne nestane i jednih i drugih,a onda Iran u pepeo!
Kralj saud , erdogan , natanjahu i obama kakva elita i sta zele....
KAKO SMO JADNI SAMO
Da nema Putina davno bi napao...ovako qrac smijes...
ja bi da se je..em al da mi ne udje...
odrijesili arapi kesu ima da uae sravne siriju,.,., ima se moze see sace nafta da poskupi valja otplatit rat
Cuj to?
„Sirija nije Libija ili Srbija. Možda su Amerikanci naučili ratovati protiv trećerazrednih država, ali pitajte Izraelce kako im je bilo 1973. god. ratovati protiv Sirijaca“, upozorio je general Robert H. Scalesa u Washington Postu.
pola ti marinaca nezna ni plivati a Sirija vec dobida opasnu igracku od Rusa:))))