Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su Njemačka (neću reći fašistička jer to pripada nekom drugom vremenu) posla. Njemci su bolesna nacija ufurana da su oni glavni. Projekat EU je njihov i oni su glavni. Englezi su se s pravom bunili i nisu prihvatili uslove iskompleksirane nacije. Kod švabonjera je nezaposlenost minimalna ali zato svoju robu valjaju cijelom svijetu. Preko EU im je samo lakše distribuirati. Upropaštavaju domaće firme širom Evrope (Španija, Italija, Poljska, Hrvatska, BiH, Grcka.....) i namecu svoje brendove. Slučajno svi organizatori Ukrajinskih protesta imaju jako bliske odnose sa Njemačkom. Pa bokser već godinam živi u Njemačkoj i on se bori za svoj narod. Kako da ne. Tipični igrač Njemačke.
aleksa@ samo si u jednom pogrijesio. Iza njemacke stoji Vatikan. Procitaj od Alberta Rivere "Vatikanske ubice". Imas i on line izdanje.
alexa@ Odusevljen sam tvojim jezgrovitim komentarom. Nema se tu ni sta dodati a ni oduzeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a šta ako je legalni predsjednik Viktor Fjodorov Janukovič na poluotoku Krimu? Hoćel' klika izdajica i bandita okupljena oko boksera Klička pozvati upomoć američkog kera poznatog pod imenom Džon Keri?