Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi Tihi, Bake i Zlaja pohapsili svoje rođake smanjili bi budzetsku potrošnju za 99.99%.
Nakon 20 godina vladavine, mi iz SDA centrale smo nepobjedivi. Mi imamo najvise rodjaka , od BH telecoma do Elektroprivrede BH. I kao "biber po pilavu" citava Istocna Bosna je uz nas. Šućur Allahu.
http://www.youtube.com/watch?v=RlOaxe5C2nE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka vidi Amerika s kime ima posla,lako joj je bilo rušiti i ubijati po Balkanu i bliskom istoku, neka Koreju napadne ako ima petlju,100% bih gore prošla nego u Vijetnamu!Življela S.Koreja
Ovakav režim treba i u BiH uvesti. Samo da se jedan pita i kapak.
ovaj se baš brini o svojoj rodbii ,sve ih je poslao na isto mjesto da se nebi ljutili da je neko imao bolji a neko drugi lošiji tretman
Duševan čovjek...:-)))
Metod kako očistiti kukolj iz žita, tj. ukloniti jednu familiju da bi narod i držaavaa ostali zdravi. Ma, ovi komunisti su bogovi.
"To sam radio za primer da stekao bih ime jer rekli su mi stariji da tako to ide..."
Ono sto se u nekim zemljama naziva " otezani radni uslovi" u Koreji se zovu radne kolonije.
Ovaj mali je lud moze lako da prouzrokuje i 3. svjetski rat
Pa ovo je teski fanatik gori je od Staljina
....ako ne i na hiljade njih.
Ko ce koga ako nece svoj svoga
Zvuci grozno, ali kada vidim javasluk koji se odvija u BiH od strane politicara i kako se poigravaju s narodom... mislim da su ovakvi postupci upravo taj pencilin koji nedostaje nasim politicarima.
ova porno frizura sve govori
Jadan narod.
...vanserijski luđak...
...to im familijarno...
nema nepotizma u demokratskoj republici Sjevernoj Koreji...
Nema. Tetak, tetka, pa još 3 tetke, tetkići i stričevići, amidža, daidža i amidžići, sve je to zbrinuto, a stado to prihvaća kao normalno, jer sama misao da to nije u redu je akt pobune protiv velikog vođe s ciljem svrgavanja istog.