Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Ameri izgleda što se politike tiče postaju veća šprdnja od nas....
Najunosniji posao, prodavanje muda pod bubrege. Pardon my french
your french is perfect!
Vise se bojim paprike ljutace na jezik :)))
..jedina razlika između predizborni skupova naših i njihovih stranaka je u broju zuba po glavi stranačlog fana. količina idiotizma ispoljena na licima i u gestama istih je jednaka. čak malo i preteže na stranu njihovih fanova.
Mosoni na celu sa rOkfelerom na razne nacine pokusavaju da odrze vlast u svijetu nek ih je Trump sjebao nama ni u dzep ni iz dzepa
Od postanka Amerike, politicke dinastije su vise pravilo nego izuzetak. Ako neko misli da je Donald posljednji Trump koji je uletio u politiku, neka razmisli opet. Kladim se da ce onaj najmladji za 20 godina biti predsjednicki kandidat. Takodjer je izvjesno da ce Obamina hanuma nastaviti sa politickim angazmanom, i ko zna, mozda bude prva zena predsjednik na celu USA.
Hebote, oni ko da su sa balkana pa bi da se svi uhljebe
u dokumentima wikileaksa. koji su pisali suradnici Hillary njena kćer se naziva glupavom, sporo kopča i sl. pametnome dosta
Ih šta je rahmetli Alija rekao suradnicima za svog glupavog sina BAkira ! Pa evo ga u politici, sretan i zadovoljan !
hahahhaha. mislio sam samo kod nas govna ..kad ono i amerikanci govna a i ostala sitna buranija neka guli..sve vam hebem politička govna svugdje ista
I da mi neko prica za "diktature" u islamskom svijetu gdje neki sin,unuk naslijedi vladara.Ovo je kod njih samo bolje upakovano pa to izgleda kao demokratija,a gori su od bilo kojih diktatura.Koga je to napao Asad? Koga je napao Gadafi? Koga je napao Mubarak? Koga je napao Kim jong Un?
Ako bogda sad će nakon Bakira a Sebija ne uspije postati Predsjednik njegova JAsmina u politiku !
Clinton dinastija dosta para uz malo rada
Prvo puko Ćamil, pa Hilari, ostao još Vučić. Ko se sa Bilom druži ne gine mu propast.
Vučić nije još Ćamila ožalio. Kaže lik neki dan, moj prijatelj Đulijano. Koma.
Oni stvarno ne odustaju.
Ovi ko Izetbegovići
Stvarno je zanimljivo da se u drzavi koja tvrdi da je posebna zato sto svaka individua ima iste sanse za uspeh i cak da postane njen predsednik ovoliko cesto pojavljuju prezimena Bush i Clinton. Mora da je u pitanju cista slucajnost. :)
ne daju dzikanima mira hahahah
ko je trener čelzija