Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..mjesec ramazan, mjesec oprosta, sabura i halala 😂😂😂😄😄
..nisam znao da su ljudi koji konzumiraju alkohol nevjernici. Uvijek sam mislio da vjernik prvo trenira kako oprostiti, ne lagati, otimati, ogovarati, radi prvenstveno na sebi, riješava svoje probleme pre nego se uhvati tudjih, pa tek onda ode u bogomolju i zamoli boga da mu pomogne u svojim namjerama. Ali eto...
@Lostframe-pošto ti voliš muziku, a ja spotove, evo za nas 😂😂😂😂😂em pjeva, em denca😂😂😂😂 http://youtu.be/JZ_Zahl9VXU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Turska spremna popusiti i Egiptu
Egipat je danas okupiran došljama muslimanima. Kopti su jedini starosjedioci, od kada su došli ovi drugi, danas je nered u državi.
@NinoBelovSRB Haj ne kenjaj...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad vidis da vise nema ljubavi iz Evrope i SAD okreces se starim prijateljima koji opet drze svoju rijec vise od ovih licemjera...da su pametni davno bi raskrstili sa EU i okrenuli se Aziji..ali oni izvrsavaju zadatke SAD i EU i onda kad se sje*u samo su oni krivi...kad su oborili avion NATO se istog dana odma ogradio nema to nista sa nama veze nismo dio toga, samim tim i da ih je Rusija napala NATO ih ne bi stitio jer ne bi usao u toliki rat zbog Turske sa Rusijom..politika sve..lazovi
nema ruskih turista i odma se izvinjavaju,,,, nema prihoda,,,
Erdogan povlači poteze koje bi povukao Šojić: Amerika već određeno vreme kuburi s budžeti, japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu, nemačka privreda posrće od ovo njiovo ujedinjenje, a bogami, gospođe i gospođo, ne cveta cveće ni u naše preduzeće! Dolazi vreme reorganizacije, transformacije i sistematizacije!
Turska diplomatija jeste zabavna, ali kad je onaj divni, veseli mis Speedy Davutoglu pao u nemilost namrgodjenog Redzepa, i otkad ga je brkati capo di tutti capi sutnuo nogom u dupe, prolazim kraj ovakvih vijesti kao kraj turskog groblja. Htio sam za oprostaj i kao svojevrstan znak paznje i postovanja da odlazecem premijeru u Banjaluci urucim komadic izvrsnog sira, domaceg, bosanskog, ali mi ne dadose oni dusmani iz obezbjedjenja. Jildirim is no fun at all :-(
Uskoro donacija iz Njemacke, novi aparati
nakon sto su je izigrali i evropa i amerika, sto nedostatkom podrske nakon obaranja ruskog aviona, sto nakon daljeg razvlacenja zvake oko prijeme u eu, turska popravlja odnose sa svima sa kojima se posvadjala zbog zapadnih interesa.
Ne da ga je opravio, svaka mu cast. Sada je kasno, cini mi se. Ovo vise lici na sprdacinu i poteze ocajne diplomatije, kakva turska i jeste u poslednje vrijeme. Prije par godina bili su sasvim korektni, ali poslednje dvije godine, Sirija. Katastrofa.
hahaha... seri, jedi, seri, jedi, seri, jedi, seri, jedi, seri, jedi...turski predsjednik... serojed erdogan...
Dajte više dižite 16-ke i poserite se vehabijama na glave ,da svijet konačno odahne od tih debila
Mudro, treba biti dobar sa komsijama. Nista se nece postici sa kurchenjem...
ovo je neka taktika,nije Erdogan glup pricajte vi sta hocete
na faci mu se vidi da je intelektualac
Ovo je taktika očajnika i utopljenika, a ne predsjednika države koja želi biti vodeća država među muslimanskim zemljama svijeta.
ovo im je evidentno neko naredio :)
Vala kad je tako fino krenulo nek halali Srbima genocid na Bošnjacima pa da i sa Srbijom uspostavi maksimalno dobre odnose, jer se zapadna kapija STambola ne zove Sarajevska nego ... BEogradska !!! A ako Turska nije počinila genocid na Srbima a mogla je , onda nije imala potrebe ni nad Armenima !
....izgleda da je turke dobro stislo...polizat će se sa svima kojima su se zamjerili...
To se zove vanjska politika druze.
@Veseli ......meni se čini da se to zove "uvlačenje rogova".......