Šest stranaka formira vlast
0
Nakon 20 mjeseci Belgija konačno dobija vladu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdali su raju...al zato mi ne posustajemo. Nema vlasti jos 20 mjeseci, pa nek svi crknu! :)
I Belgija vladu stvori a mi jos cekamo...zemljo otvori se
-IMA LI BELGIJA TANDEM DODIK - ČOVIĆ -IMA LI BELGIJA RAVNOGORSKI POKRET -ČUO SAM DA IMAJU VIŠE VEHABIJA NEGO MI -IMAJU LI ONI SRBE I HRVATE ZA KOMŠIJE I UJEDNO KONSTUTIVNE -IMAJU LI ONI OVU BJEDU KAO MI A NJIHOVI POLITIČARI IMAJU ISTO KAO NAŠI, MOŽDA NAŠI I VIŠE
I mi ćemo, čim reketaši iz Stranke za kumove, prijatelje i rodbinu, crnokošuljaši - štovatelji fašiste Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP), te pljačkaši i atentatori iz Lojanovića (Kradom za vlastiti boljitak) iz vlade odu zamo gdje im je mjesto - u KP dom Zenica.
a evo i klip http://www.youtube.com/watch?v=c-q2V9Oqy7U&feature=related