Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato na dobrinji adis konakovic debeli na adresi mustafe kamerica 9/5 u haustoru valja gudru godinama, a policija se pravi kao da im nikad nije prijavljeno.
E ovo se zove pljacka bez presedana! Sta drugo kazati nego: aferim! Iznijeti toliku kolicinu keš love ekvivalentno je poduhvatu stoljeca. Zamislite samo da se radi o stotinama kilograma novca???
La casa de papel
Mission acomplished
u zdravlju potrosili.... al ovo je inside job kao i sve uostalom slicne operacije :)
Gledao sam skoro dokumentarac o pljački na isti način. Preko krova pa u sef. Pljačka bila davno a vrijednost je bila veća od ove, jer je novac navodno bio savezni novac bez roditelja (nema porijeklo). Organizovala pljačku mafija uz pomoć profesionalaca. Na kraju su ih pohvatali a novac nisu vratili. Nikad nisam ni žvaku ukrao ali sam navijao na one lopove jer su uzeli novac od najvećih lopova (američkih federalnih rezervi).
Sad ce se to prenijeti na male ekrane u vidu akciono/dramskog filmskog sadrzaja od nekih 90 minuta u kojem americki veteran beskucnik dolazi na ideju da uzme kes jer ga se drzava odrekla.
@programer Jest, i na filmu će zaraditi stotine miliona dolara.
Inside job 100%.
Inside job sigurno, takvi obično brzo padnu
Neka je kad imaju toliko novca u gotovini na jednom mjestu
pa djece rasporedjivat - po autima na parkingu matere ti?
Cuj neimenovani objekat baha
Hahahahah, frajer izmišlja nove konstrukcije.
Ko zna-zna
Ni Martin Scorsese ne bi bolje rezirao.
Krtica/e su unutra pomijesane u pljacku. Prosetati se objektom kao duhovi prosto nemoguce.
la casa de papel
Fadil, Fahrudin, Fikret and 56 others like this...