Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je tvoja vjera(religija) i kojem narodu pripadas, pa cemo onda o razlozima mrznje prema islamu i muslimanima takvih poput tebe. Ili si c.e.t.n.i.k. ili. u.s.t.a.s.a. , sto je svakako svejedno, a razlozi su opste poznati.
potpisujem rs je genocidna teroristicka tvorevina i u ovoj tematici nemaju pravo glasa
Tvoja stoka pravo(krivo)slavna je to prakticno dokazala u Srebrenici, Bratuncu, Visegradu, Sarajevu, Gorazdu, Zepi i drugim gradovima sirom EX-YU. S toga, nemoj ti s.r.a.t.i i drzati predavanja o terorizmu i moralnim vrijednostima. Da se ovoga trenutka iskreno pokajete, ne bi se mogli ni do 3000-ite godine isprati od zvjerstava koje ste pocinili. Sa g.e.n.o.c.i.d.a.s.i.m.a treba kao sa nacistima, jer to zapravo i jesu. Fasisti i nacisti. Vezano za temu... Prije nego doneses sud o necemu, saslusaj obe zavadjene strane. Ko je od vas bio u Afganistanu i tamo proveo bar po jedan dan u svakom plemenu koji tamo zive?? Ne znate nista o tim ljudima, a donosite sud na osnovu vijesti koje vam plasiraju TV i radio stanice. Neozbiljno....
Stoka talibanska. Prema njima ne treba imati milosti...