Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostaje nada i vjerovanje u Boziji Sud, jer ovo je samo zakuhavanje i vladanje neukim masama i navodjenje na konflikte. Ako postoji kazna za mucenja drugih i navracanje na sukobe, onda je to definitivno najgora kazna koju um covjeka moze zamisliti - gorenje. Bolno izgaranje iznova i iznova kako nam Svevisnji u svetim knjigama i govori. Gledam ovaj svijet i stalno, bez icije pridike razmisljam o Tvorcu, o (ne mogu reci njegovoj) - IT\'S supremacy. Molim u sebi da dobre ljude postedi, a da kazni zlotvore kaznom za koju jedino Bog zna i umije ocijeniti tezinu naspram tezine pocinjenih ovozemaljskih djela zlotvora. Sva ova sranja su zbog ljudi ili pod uticajem sotone, ili samih ljudi-sotona. Ljudi, ko cita komentare, podsjecam nas da se istrajno borimo protiv ZLA, u nama samima, ili od zla drugih. Kad cemo vise poceti zivjeti lijepo?
evo hriscanskog terorizma opet u nigeriji protiv muslimana koji su vecina u toj zemlji ali bivsi koloniolisti su ostavili svu vlast hriscanima da oni mogu vladati nad muslimanskom vecinom. al naravno nikoje zapadne medije nece reci ovu istinu nego ce slagatit i reci kako i jedni i drugi su isti i biju se jer kod njih nikad muslimani nemogu biti zrtve.