Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo ti to ,vidi ti sveda imaju svoje kanadere..
POKUPITE ME KANADEROM NA JABLANIČKOM JEZERU DOK BUDEM NA DUŠEKU
Trebaju te po mozgu oprasit ..
Pozari su prirodna pojava i vrlo poželjna u sumskom ekosistemu iz mnogo razloga. Problem nastaje kad se u sve umesa covek sa svojim ekonomskim interesima. Mnoge naucne studije pokazale su katastrofalne ucinke gasenja pozara sirom sveta po biljni i zivotinski svet, kao i odsustvo pozara na pojedinim lokacijama koje su se prilagodjavale milionima godina evolucije povremenim pozarima. Ali covek sve gleda kroz novac.
Savremena Istorija? Dajte nama ne pismenima malo objasnite ovo parafraziranje koje ulazi u kontekst recenice?
@merebit I ja svasta pitam. U pravu si.Kod nas prvo dobijes diplomu pa "ako hoces" ides u skolu lol.
Sreca pa ovi nasi nisu kupili kanadere ove godine.... vazda kisa. Sada te pare mogu sebi u đep strpati. I narod kaze da nasi politicari nemaju pojma. Narode, narode...
a kažu u švedskoj nema problema?oprašite me kanaderom