Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.e.m im ma.jku talibansku musliman
ovo je prestrašno!
Naravno nijedno ni drugo, ali se desava. Zato nemojte citav Islam blatiti takvim dogadjajima.
Pitanje za krstase! jeli ovo gore ili kcer zatvoriti u podrum 20-ak godina i praviti joj djecu? ha civilizacijo usrana
@Al-Qaida boy...smrdi na znoj! Kakve veze imaju vehabije i Tito sa ovim clankom i kakve veze vehabije imaju sa moji komentarom i njegovim kontekstom!? Djecace, mjesas kruske i jabuke! Haj ponovo procitaj svoj komentar pa se javi.
istina je sve sto je kontra SADa.
Taliban.... sta ti znas seljak primitivni upravo zato sto ima i previse demokratije zato nam i jest ovako stanje u drzavi, Vehabije se digle, iz Austrije ih financiraju, sto ovo nije bilo za Titovo vreme tad nisi smjeo nista a to mislim svako vise zna da Amerika i Izrael da oni vode svoju politiku al mene ne zanima svet, mene zanima moja drzava da se nesto vise resi ovdje a neki dan ako se gledao na sudu BiH kako one vehabije omalovazavaju sud i sutkinju i ono je samo nepostivanje drzave i ustava ali to niko ni da spomene ma Vehabije po kratkom postupku !!
e cuj po talibanskom zakonu?!Naravno,namjera je to predstaviti kao MUSLIMANSKI ZAKON,odnosno serijatom,a to veze nema sa istim.Notorna laz.Neki dan SVICARAC ubio dvije blizanke,pa niko ne kaze KRSCANIST,ili KRSCANIN ubio dvije blizanke,nego je to u tom slucaju MENTALNO POREMECENA osoba,a nije po KRSCANSKOM ili blaze SVICARSKOM zakonu.Igra rijeci i medijska propaganda kontra islama.\"Igra rijeci\"Al\' neka,bitno je nama muslimanima da znamo prepoznat istinu od neistine,a vas problem je sto ste vi u zabludi,jos znate da je to zabluda...ko se zadnji smije,najsladje se smije :)
sto vecina kazu,nije istina.Hvala http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30
Cilj plasiranja ove slike i potenciranja na objavljivanju ove price ima samo za cilj da se talibane predstave kao jedino i najvece zlo u svijetu, sto naravno nema veze sa realnoscu...jer ovakve, i zapamtite, i JOS GORE stvari se svakodnevno cine po USA, GB, Australiji...pa niti jedan medij nije rekao, pih ti prokleti amerikanci, britanci ili australijanci...sve ih treba pobiti.... Jsano je da su USa u ratu sa talibanima, da imaju sve medije svijeta u rukama i da to zele iskoristiti u toj bezpostenoj borbi. Muka mi je od US s.r.a.n.j.a kako su svi sa kojima su se oni zakacili olos, koje treba istrijebiti, a s druge strane sebe dizu u nebesa. Koliko ovakvih i jos gorih prizira smo mogli vidjeti u Japanu nakon bacenih A.B.??? Sta je sa vijetnamom koji su spalili sa napalm bombama sa kojim su ljude zive spaljivali do kostiju...ali tih slika nema u medijima...iskasapljena indijanska sela...Iracka djeca, Afganistanska djeca raskomadana od americkih bombi... GDJE SU TE SLIKE ???
Ovo nema veze sa talibanima...jos strasnije stvari se dogadjaju i u USA, Engleskoj, Francuskoj, Australiji...pa niko ovoliko dugo nije mediski lincovao niti jednu od ovih pomenutih nacija... Cilj ovog slucaja je da se maximalno ocrne talibani prepisujuci im ovo kao dio svakodnevnice koju oni praktikuju nad svojim zenama. Postavlja se logicno pitanje, kako i nakon 10 godina bespostenog masakriranja, sto bukvalnog, sto medijskog, USA i njihovi psi nisu uspjeli postici ono sto su planirali ostvariti za 15 dana? Slijedi logican odgovor....95% informacija koje dolaze iz Afganistana, a koje plasiraju mediji koji su pod kontrolom USA, su cista laz.... Narod voli talibane i daje im punu podrsku, i to je dokaz kako su se ocuvali u Afganistanu tolike godine. Naravno, ovaj stravicni zlocin nad ovom mladom zenom je za svaku osudu...pa sta god da je uradila. Zna se kako se kaznjavaju po serijatu oni koji ucine nesto sto je kaznjivo...nigdje se ne spominje kazna odsjecanja nosa...
zašto TIME NIKAD NIJE OBJAVIO SLIKE U.B.I.J.E.N.E AFGANISTANSKE DJECE !? SILOVANIH ŽENA KOJE AMERIČKI K.E.R.O.VI SILUJU PO IRAKU I AFGANISTANU !? ZAŠTO NIKAD NIJE OBJAVIO SLIKE POK.O.L.J.A SA AFGANISTANKSIH SVADBI KOJE UREDNO I REDOVNO BOMBARDUJU AMERIČKE \'\'PAMETNE\'\' BOMBE !? DŽABA VAŠA PROPAGANDA NEVJERNICI !! ŠEJTANSKE SPLETKE SU SLABE !! U HORASANU ( AFGANISTANU ) SU SE POJAVILE CRNE ZASTAVE KOJE VIŠE NIKO, NIJEDNA NEVJERNIČKA VOJSKA NE MOŽE ZAUSTAVITI !!!
Islam, serijat, primitivizam, divljastvo...sta reci?
da Bog da pare koje tamo zaradio potrošio na liječenje svoje djece oboljele od leukemije !!! a ti ostao ranjen u nekom talibanskom napadu i zatim u kolicima čitav život
\"Fotografija mlade Afganistanke kojoj je suprug, po talibanskom zakonu, odrezao nos i uši.\" Koliko sam shvatio, po \"talibanskom\" zakonu, muž je dužan supruzi da osiječe nos i uši.
najlakse na nemocnim zaradjivat...
OVAKO ISTO su c.e.t.n.i.c.i muslimanima radili 1992/1995 u Bosni i Hercegovini i takodje su bili nagradjivani od strane EU.