Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko znam ne treba nam viza za tursku...
ma boli mene... oces li ti u hr ili neces.NE BI JA OD SRAMA CEKO ZA VIZU U GRCKU I TURSKU PO KOJIMA BOMBE LETE(KURDI I HELENI BURAZ).ccc
aha naravno ne u croatiu, pa skontajte se malo. sto nece da idu slovenci, srbijanci, napokon dosli pameti i bosanci. svugdje omalovazavanje, problemi, i takvima da ostavljam pare. Ima spanija, grcka, turska, ..
Tako vam je seronje kad navijate za Tursku! Sad fino put pod noge i u Tursku na ljeto,oni bas obožavaju
ma ne idem vishe nikada u HRVATSKU...ne mrzim ih, ali najvishe para im mi ostavljamo...i najvishe nas je dole...a ponasaju se prema nama kao prema ciganima...nek ga duvane malo...
Ne znam gdje si bio, ali mislim da Turska i Hrvatska nisu za poredjenja, u smislu da je Turska mnogo bolja od Hrvatske. Bilo da je rijec u usluzi, hotelima ili moru. U Hrvatskoj kad odem gladujem. Porcije su im ni ko za djecu.
u turskoj sam bio jednom i nikad vise kod te stoke zaostale.ti primitivci nemaju nista sa europom.jedino sto su puno jeftiniji od hr.
koja bi budala otisla kod hrvata umjesto u tursku cc turci su naviknuti domacini i mnogo ulazu u turizam