Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve su ovo cifre pacenici jedni od novinara hahaa
hiljadu miliona :D
znaci i kod njih pocelo kao i kod nas da vladaju mito i korupcija...
U americi veliki broj milionera... strašna vijest
A kod nas profesore za 10.000 godišnje taru kako hoće,malo direktori,malo učenici,i vidiš ih kako većina pukne do 39 godine života...
nemoj ba tako...pa nas obrazovni sistem je naaaaj bolji na cijelom svijetu... nasi profesori su najpametniji a studenti ucenici znaju sve...sve mi znamo...znamo ko je u cijoj ko je za cijoj... znamo tolikoooo nebitnih informacija...da je i veznik bosne i hercegovine...i mnostvo jos takvih djecijih fora... nase skole su najbolje na svijetu...nasi fakulteti naprestizniji i stvaraju samo takve kadrove...takve da ih ekonomija samo treba upotriijebiti ! :-)