Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki dogadjaj za nasu pordicu Sejdic. Ja, kao njegov brat, sam neizmjerno ponosan na njega, na njegov rad i trud. Znam, i svjestam sam te energije, koja je ulozena. Hvala Ti Buraz! Za sve one, koji sa Ervinom dijele ovaj uspjeh, dajem sebi za pravo da se u njegovo/nase ime zahvalim. Za sve one, koji misle drugacije, zelim da im nestane struje, da im internet vise ne radi, da im facebook (feisbuk) vise ne radi, da su im e-Mail-ovi blokirani i zelim im da se opismene. Ervine, hvala jos jednom.
Joj, dobre ti ove kletve. Nema struje, nema fejsbuka, email blokiran... Ako može muzička... Molim vas rajo, kletite i mene ovako.
@UNIVERZITETnatalitet Neznam stvarno. Nit' mi njemu demo, nit' on nama dolazi. Nako! Jel' ovo dovoljan odgovor ili treba jos nesto da dodam?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...unas mlade naučnike tituliraju "taćeon neznaseljebanajest"
Naporan rad, studiranje, uslovi, okolina koja cijeni mlade naucnike i "gura iih", pomaze.... Svaka cast, nije malo biti izabran za tako prestiznu nagradu. Sve najbolje i ubuduce zelim od sveg srca. I ne vracaj se u Bosnu, ovdje u vladajucoj oligarhiji pametni nemaju sansu. Unistili bi te. Zivi svoj san ali u Americi.
Svaka cast! Ima nasa Bosna pameti, samo nikako da ta pamet strefi nekog politicara.
cestitke za ervina
Koje bi tek nagrade dobili ovi bosanski naucnici što ostadoše u BiH Novalic,Brankovic,Bevanda,Majkicka,Radeljaš,Cavara,Sarajlic,Izetbegovic,Covic,Dodik,Ivanic,Radmanovic,Bicakcic,Jerlagic,Heco,Spiric,Zukic,Radoncic,Komšic,Budimir...ma tri dana bi trebalo da se svi ovi BiH naucnici popišu i izvinjavam se preostalim par hilhada naucnika što ih gore ne spomenuh,samo zbog vremena a nismo ih zaboravili.
Sjećam se kad sam jednom prilikom rekao “Bosanac”, otac mi je objasnio da je bosanac, bosanski poni (konj), a čovjek je Bošnjak.” Adil-beg Zulfikarpašić.
To sve zavisi kako si sebe i svoj zivot dozivio. Posto vidim da ti se otac razumije u konje, reci mu da malo procita i o Bosancima. Google je jos uvijek gratis.
Moj otac? Ako je Google još uvijek gratis onda malo progooglaj ko je bio Adil Zulfikarpašić.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Univerziteta u Pittsburgha", pa kako ste nepismeni tako.
nije Bosanac nego Bosnjak Bosanac.
Alpha kad svjetski povjesnicari budu pisali o tvom narodu i njegovoj povijesti onda je to nesto ;). i nisam ti ja dusmanin misa ti tvog
sere mi se od ovih seljaka ogavnih
Dzaba mu kad nije konstitutivan
Ne postoji "bosanac" Jedino moze biti Hrvat ili Srbin?Trece nema,osim onih iz 23% rezervata,oni su otpad!
...sinko, al se tvoj tatko zaj­ebo...
@commiemarshal Ma Kralju ovo ti je sve istina!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)