Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanemarljiv broj u odnosu na ove srpske azilante koji su preplovili eu
Bolje da oni dođu ovamo u slobodu nego da mi šaljemo slobodu njima. Vidimo koliko košta jedan dan rata za te pare ih možemo sve prebaciti ovamo.
Od tolike ljepote na svijetu, oni bas navalili u prljavu Evropu gdje se pije alkohol, jede svinjetina, a zene hodaju u kratkim suknjama i nepokrivene. I jos zivote svoje rizikuju da dodju tu. Vratite se ljepotama Afrike i Azije, ne idite u poganu Evropu.
jes dobro biti amer... lol šalu na stranu, jadne ove izbjeglice, redovno ih se veliki broj utopi, jer do lampeduze ih na malom čamcu dolazi po nekoliko stotina, pa čamac potone pa moraju plivati prvo do lampeduze... jadni ljudi...
hebali te vise ameri.
Ameri brke maste od agresije na Libiju, a Europa izbjeglice prima. Dobro je i to, moze se ponovit WW2, milijuni mrtvih, milijarde stete, a ameri opet brke maste, i cekaju da rat zavrsi, kako bi se prikljucili pobjedniku, i ispadose najveci antifasisti.