Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dečko lomi vilice pedofilima !
neznam sta je tu lose?
pravi bodi biber :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto vise ovakvih,sto vise
amir.ba da te ovaj nacista hoce hmmmm pa ga okaci na zid kad te hmmm
dooobro,a sad zamisli ovo što ti ja rekoh, i hajde budi pošten koliko to možeš, i odgovori. ne meni nego sebi. i neparafraziraj-osobina neoríginalnosti. ako bi ZAMISLI postalo oduzeto od ljudi i ustrojeno kao nepostoječe ili nemoguče ljudski rod bi jeo još banane. Samo ZAMISLI izvodi iz okvira postoječeg.
Kad te ruski sud optuzi za ekstremizam onda znas da nema dalje, plafon ektremizma.
Maxime brate čitava je Bosna uz tebe. I sav ostali normalan svijet. Treba istrjebiti gamad na najgori mogući način. A to što si nacista nije ok.,ali budimo pošteni - u svakom od nas spava mali hićo.
Lomi i suneti :)
Pa trebali ste postaviti koji klip tog organizovanog maltretiranja pedofila od strane ovog velikog gospodina i njemu sličnih velikana, da malo uživamo.
meni on bas ne izgleda kao neko ko se voli potuci.. meni je nekako vise za fakulteta, mozda cak i parlamenta..
Možda je muževni Maxim u svom djetinjstvu bio žrtvom nasilja, što ne bi bio usamljen slučaj, jer obično su ovako ostrašćeni i radikalizirani sam-protiv-svih borci, kao i njihove pristaše, često u djetinjstvu bili žrvte neke represije, fizičkog ili sexualnog zlostavljanja. To donekle potvrđuje i extremistički desničarski stav ovog debila koji pod izlikom borbe protiv pedofila, svoje porive za proganjanjem i fizičkom dominacijom želi prikazati kao epska djela. Njegovo nasilje i zlostavljanje nema opravdanja, a ni uporišta u bilo kojem društvu. Hijenu u kavez.
zamisli da imaš kčerku od 8 godina! i da ti neko ( gluho i daleko bilo) siluje kčer. šta bi ti tom pedofilu uradio?
zamisli da imaš kčerku od 8 godina! i da ti neko ( gluho i daleko bilo) siluje kčer. šta bi ti tom pedofilu uradio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nacisti su zakon !!!
neonacista a bori se protiv pedofila, e svašta... pa ti pedofili su izrodi svakog naroda i uz maksima sam!
Nekontam šta je loše uradio? Ofiro pedere i pedofile. Pa to je za svaku pohvalu. A još nije ni rus. Ma lutka od insana.
To je ono sto ja pricam a ovi se bune sve. Kad su mogli od homoseuskalnosti napraviti normalnu pojavu tako ce i od pedofilije u buducnosti napraviti nesto sasvim normalno.
@K2YU vidi labuda
Blago vama pilićima ispranih mozgova...
A ne kontam zasto ga to sto je protiv pedofila cini neonacistom?
Hajde molim te reci mi gdje to pise
kad ga čika crnjo sa kube uhvati kuku mu se bulji
rusi su hard core narod
Puna podrska za ovog Rusa,ovo sto radi je vrlo plemenito! I to bi trebala svaka drzava da radi,a ne da organizuje i obezbjedjuje setnje pedofila i ostalih bolesnika po gradovima!!!