Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da mu odes na zabavu..:)))
hajde Boga vam pa covjek uziva u zivotu, a koliko vidim talijani su njega dva puta birali, pa ne moze im onda biti toliko lose. ja bih prije njega nego dodika imao u lokalnom politickom miljeu.
\"Ugledne talijanske katoličke novine Avvenire, čitav su slučaj nazvale \"razornim tornadom\", koji ruši talijanski imidž u svijetu.\", a to sto Vatikan ne da svojim biskupima da prijavljuju slucaje zlostavljanja to je sasvim OK !! Mislim, samo zlostavljanje je pogresno, a gdje je tu zataskivanje slucaja... vazda se drugi gledaju sta rade, nikad niko sebe ne gleda... :/
pa ovog je davno trebalo skinuti
I nasi politicari prave orgije s nasim mozgovima,pa nikom nista...
Zamolio bih italijanske ugledne katoličke novine i samu crkvu da malo zavire u svoje redove i kritički ispitaju rušenje njihovog ugleda.