Istu sudbinu dijele te se skupa mole
0
Muslimani i kršćani se zajedno molili za mir u Iraku
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje se ne spominje pravi agresor?? Zasto ,zasto,cega se bojite. A pravi i jedini agresor je IZRAEL
Svaka cast arapima! oni dokazuju da su zaista tolerantan i kulturan narod, jako su civilizovani, u proslosti su ucili svijet kako biti civilizovan i pogledajte danas takodje.. prije Arapskih pobuna bile su demonstracije sirom Grcke, naravno nasilne, huliganske, dosao je red na arape, gdje su pokazali svijetu kako se pravi demonstracija mirnim putem, i pogledajte Evropa je OPET naucila od njih... djaba zidovskom lobiju koji na sve nacine pokusava da pokaze svijetu kako su arapi \"divljaci\"
Ovo pokazuje da je puno veća tolerancija gdje su muslimani većina.Možete li zamisliti ovakav prizor u većinski kršćanskoj državi koju bi napali muslimani?
Jadna si Bosno ako aki i drugi razmisljaju kao ti.
@ares.kane... U ARAPSKIM ZEMLJAMA ŽIVI VIŠE KRŠĆANA I HRIŠĆANA NEGO NA CIJELOM BALKANU I ŠIRE,I TO VEĆ VIJEKOVIMA I VIJEKOVIMA
kako to da se muslimani i krscani zajedno mole i traze da se to pocne ciniti i u dzamijama kada su ih krscani napali. Umjesto da se sa njima mole po crkvama neka ih se klonu i neka ih iz zemlje izbace.
Sve je pijano, sve je gotovo Irak poludio ponovo!
Sad ce bog rastjerat amere cekajte samo
mir mir i samo mir
i s la m s ka r e v o l u c i ja se siri s istoka. nakon pola godine sukoba u s i riji i v ojnog udara,c i onisti uspostavljaju svoju d e mokratiju,tj dikaturu. nakon toga dolazi imam m e hdi.
Pa ce ih opet muslimani napasti kao u Egiptu.
Cisto idolopoklonstvo organizovano od strane Vladara Svijeta za laganje sirokih narodnih masa.. Mislim da ovo ne funkcionise, mozda bi trebalo nesto drugo uciniti..Recimo ZABRANITI RELIGIJE...
muslimani i krscani na tim prostorrima vjekovima zive u miru i skladu te dijele istu sudbinu, a s.ra.nje je donijela demokratija zapada, tolerancija itd...
Redakcijo nabijem vas na moju lijepu,mirisnu,sjajnu k.i.tu :)
HRISCANI.JEVREJI se svugdje u svjetu ogradjuju ZIDOM od mus.limana.. tako da je to JEDINIO I FINALNO RJESENJE ZIDOM KO U IZRAELU BOSNI SUDANU NIGERIJI LIBANU ..
veliki je Bog..
zajednicke molitve i mir medju vjerama bi trebali biti svakodnevnica, a ne vijest!!! p.s. svaka cast organizatorima i ucesnicima!