Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam homofob, ali iskreno, gdje će osoba homosexualnih sklonosti služiti vojsku. To nije nimalo realno. Ali ovo za dokaze ima logike, jer bilo bi mnogo dezertera koji bi se vadili na taj fazon, e sada, ovi doktori nisu baš inteligentni, čim pitaju kakve parfeme koristi, kako se oblači i sl. Pa ima masu gay osoba, a nisu nikada stavljali nešto žensko na sebe. Nego je i kod njih kao i kod nas predodžba za gay osobu, neko feminiziran (odmah ti Deen i Emerik Gudelj na um padnu) :-)
Da je tako i u BiH pola Banjaluke ne bi moglo u vojsku
Poželjno bi bilo o ovakvim temama da se otvorenije pred kamerama, u televizijskim studijima, uz direktan prenos, bez cenzure razveže diskusija. Da se iznose mišljenja, i da svako iznese konkretne argumente za stavove koje zastupa. Baš me zanimaju \"argumenti\" ovih naših skupocjenih socioparazita (U.S.T.A.Š.E, Č.E.T.N.I.C.I, B.A.L.I.J.E, Č.I.F.U.T.I, K.O.M.U.N.J.A.R.E I OSTALI \"NEDODIRLJIVI BOGOVI\").
Eh \"Emina\", da citiram tvoj briljantni komentar: \"Pa u vojsci kao u zatvoru i strejt muskarci se pretvaraju u privremene homoseksualce zbog nedostatka zena... \". To je vrh ledenog brijega. U ratovima kroz čitavu ljudsku istoriju nalazi se ranije priče (ispod vrha ledenog brijega).
Da \"Emina\", tako je. Perfektno si objasnila na konkretan način činjenicu zašto su rektum i genitalija na međusobnom rastojanju od reda veličine dva centimetra. Ti odlično profajliraš nešto što zvanični vjerski i ostali zvanični autoriteti odbijaju da priznaju. Ti bi bila efikasniji vođa od kardinala, rejsa i patrijarha ... čak ti nisu sposobni parirati ni rimski papa, ni moskvovski patrijarh. Rekla si apsolutnu i neospornu činjenicu. A nisi ni izbliza tako skupocjen socioparazit kao zvanični autoriteti.
Veoma je opasno i nepovoljno za društvo i ekonomiju dugoročno gledano ako u državi postoji istovremeno kasta nedodirljivih bogova i obavezno služenje vojske. Nema savršenog rješenja, ali ipak je manje riskantno stanje u modernoj Njemačkoj: Može obavezno služenje vojske, ali samo pod uslovom da niko nije iznad zakona. Na taj način, čak i obični vojnik može ocinkati i zavaliti svoje nadređene kao i saborce ukoliko procjeni da se ponašaju kao kriminalci.
za axa Da je ovo pravilo vazilo u JNA svi BOSNJACI i HRVATI bi bili PEDERI, jer su mrzili sve sto je pocinjalo sa JU. Sine, onda su svi bošnjački i hrvatski generali u ovom ratu bili pederi jer su svi bili viši ili niži oficiri u jna, od sefera, alagića, delića - da ne spominjemo divjaka. a svi bošnjaci i hrvati JESU služili jna jer je vojska bila obavezna, nije bilo kao danas, zaposli se profesionalno na sedam godina, igraj šah ili igrice na komjuteru, ponekad iziđi na teren kao ranije izviđači, opali dvaput iz puške, pa onda lezi i valjaj se pred parlamentom tražeći \"mirovinu\"
beš turke, he.beš turkinje, čuvaj zdravlje. kad je već o tome riječ, kako ću kod nas dokazati h.om.os.ek.sual.nost?
zato sarajlije neprimaju u vojsku.
turci su nasa topla braca.
Eh \"freakalo\" ako se već vrtiš na studijama u Turskoj, bilo bi poželjno da poznanicima skreneš pažnju na neospornu činjenicu da diskriminacija homoseksualaca i lezbijki neizbježno smanjuje efikasnost razvoja demokratije. Na kraju krajeva, za Tursku bi bilo poželjno zbog evropskih integracija da efikasnije štiti akceptore (primaoce).
@hahaha: Ostojice, jesi li to ti?
KAZU AKO GA TURCIN PRIMI DO POLA BAL+JA MORA DO JAJA TAKO BI POKAZALI DA SU VRJEDNI ISLAMA HAHAHHHAHHAHA
\"Lice se mora vidjeti, a na fotografijama morate biti pasivni partner\", objasnioje Gokhan. ahahahaha znaci ako dajes a ne primas onda nisi peder:DDDDDDDDDD
Pa u vojsci kao u zatvoru i strejt muskarci se pretvaraju u privremene homoseksualce zbog nedostatka zena...
ja studiram u turkoj tako da znam kakav je odnos turaka prema pederima, dajem vam rijec; ovaj ahmet i gokhan su mrtvi, turci su nenormalni ubice ih :D
Interesantno je sta Gohkan u tekstu gore navodi a to je da Turska Armija muskarca smatra gay osobom samo ako je u pasivnoj ulozi, ako ga prima:-) Sto hoce reci da ako si aktivan ili ti zadajes ga, onda nisi gay!!!!!!!! I zaista u Turskoj tradiciji ako si muskarac i handris drugog muskarca, onda si skroz OK. I dalje si straight:-)