Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se živ raspadao...Gade,dabili gade...gdje ti je sad onih 70 milijardi USD...30 godina si bio gazda...a sad si slabiji od jetima...krepaj u najvećim mukama...pas mamu...
Koliko je ovaj faraon polomio ljudskih lobanja... Dosao dan da hoda sa SAMO slomljenim rebrima. Dobro za njega pa je ziv do sada.
Samo jednom kj.afireeeeeeee, probaj dirnuti mudzahideeeee, eto odmah sa svih strana nase brace talibana, da vam ratom presudeeee ..
IZDRŽI PREDSJEDNIČE! SARAJEVO JE UZ TEBE!
Eto kako završi muslimanski blento, bivši miljenik SAD! A sada će tek da dođu Muslimani! Sve mi se čini da bi ovako (od američkih kandži) završio i Tito, da je kojim slučajem poživio, a SFRJ bi završila gore nego Libija! On je to vjerovatno znao, pa je onako Jugu naoružao!
Plakace oni za mubarakom...sad kad im ovaj novi faraonuvede serijat i muslimanske zakone...
budala sto nije pokupio blago i pobjego u azil nedje
...trazio- dobio...