Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cek zar sirija ima neku nuklerku
vjerovatno im rusi dali s300 i s400 a to za sad obara sve avione pjeske americki vojnici nece sigurno...mozda ce nahvatati ovih nasih bradonja :)))))
to je bradonje se vec bore protiv drzave pa ce sada jos dobit i koji dolar vise,., mada nigdje nepise sluzbeno da imaju nuklearno oruzje il te rakete,., nebi valjalo da zapuca,.,dosta jepucalo od 92-95
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Lako je Ameri voditi rat na tudjim pragovima i u tudjim kucama taktikom zavadi pa vladaj,nece te dobro proci ponovo ce te izgubiti milijarde dolara i mnogo vojnika svojih jos koji rat i vi ste propali.Da bog da vam kdokucili i u Ameriku pa da vidite kako boli kad vase djete place.*ebala vas vasa demokratija,pobiste neduzni narod!!!
Mislim da ce se svijet iznenaditi novom vrstom pasulja.
Ovaj diktator Asad je obicna budaletina, mogao je da zivi kao lord, samo dase na vrijeme povukao iz politike. Sada ce da krepa mlad i sto je najzalosnije propasce mu sve pare...
koliko je pogan i podmukao rezim zidova koji drze 80% svjetskog kapitala (Velika Britanija, Francuska, Njemacka itd..), oko 15% drze Rusi i Kinezi, a ovo 5% nije bitno spominjati.. s ovim napadom ce se znatno oslabiti kineska i ruska ekonomija, malo se informisite.. dovoljno toliko da se konacno rijesi pitanje ko je tata ove nam planete do sudnjeg dana, naravno mislim na Rusiju i Ameriku(zidovi cionisti)... pozdrav
Ovaj klix stvarno zavadja ljude. Daje prostora da ljudi pljuju jedni po drugima. strasno, a sve veliki mislioci.....ima li nesto oko cega se svi slazemo???
sad će ameri izrokati raketama po siriji i jedne i druge,i asada i pobunjenike,uvešće demokratiju a uzeće naftu,da su to probali prije rata nebi išlo,zavadi pa vladaj to je to
Pa ti Amerikanci drugo ništa i ne rade nego kradu po svijetu...posebno naftu. Ne znam samo kako nisu još bogatiji kad toliko pokradoše :)))
To Amerika SAMO gamad i fašiste rokaj
ZAr vam nije cudno da IRAN I RUSIJA nedaju nikakve izjave ( vjerovatno se spremaju) SIrija IMA S 300, i ostao PVO, ( nece napast avionima nego raketama a rekete su mnogo sporije od aviona i teze mjenjanju kurs leta) ZVIJELA SAA I ASSAD
Tako je i Sadam prrdio...
žali Bože civila koji će stradati od ove gamadi
ovo ti je sve ko u mafijaskim filmovima. jedan manji kriminalac krene na svoju ruku, dodje glavi Don (Amerika) i rokne ga i niko nesmije vise pisnut. Mislim ko je izabro ameriku da nas (citav svijet) brani. Bas ko mafijasko reketarenje, oni te i brane a oni al od samog sebe.
Evo Obami se gace tresu.
ja da sam Obama ja bi samo reko NEKA TO ONI SAMI IZMEDJU SEBE RJESAVAJU, PA AKO CE RATOVATI I DECENIJAMA,
meni je cudno da si ovi FSA pobunjenici ikako i zivi....neki dan gledam nekoliko videos na youtube njihovi par akcija, pa to samo ko copor ovaca svi u hrpi i svi su u napadu, niti se zna ko je komandir ni ko sta radi, pucaju nasumice, pa gdje taktika napada. cudno da su ikako opstali.
al ovi amerikanci dobro igraju zavadi pa vladaj pustili da se ovi u siriji porokaju izmedju sebe kad su posustali vec onda oni ulaze postavljaju svoj autoritet kao oni neki posrednici za pomirenje ili prekid rata al ustvari samo je nafta u pitanju uzmu sta zele i to je to... i samo napadaju zemlje koje nemaju nuklearnp oruzije dobro to oni sve znaju.. zato iran nikad ne smiju napasti zna se sta slijedi..
Daj Boze da se iznenadim.