Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TURK, TURCIN voli i Bosnu, ali, ne mrzi druge, degenu jedan. Tacno tako, ovo je BiH i tako ce i ostati... Ali shvati i ono dole je IRAN i tako ce ostati, a ne kako ti i zidovi misle. Iranci Iranci hajte svi u glas Ahmadinedzad predsjednik je Vas, hej!!!
A ti Turcine sta trazis na Sarajevo-x? Ako volis Tursku, idi slobodno. Ovo je jos uvijek Bosna, i nikad nece biti nista drugo. Ahmadinedzadu napolje!!! Narod u Iranu je glasao za promjenu, i to treba da se postuje! Ako je mogao Barack Obama postati predsjednik SAD, ima nade u cijelom svijetu za slobodu i demokratiju. Svaka cast Musaviju sto se ne predaje, i svaka cast onim protestantima (pogotovu zenama) koji su konacno ustali protiv onog monstruma.
Svasta, izgubio izbore i sada hoce po svaku cijenu da bude predsjednik. E moj Mutavi idi kuci i sviraj flautu. Kada je Kerry pobjedio izbore u danu a BusH ipak postao predsjednik preko noci nije bilo nikakvih problema. To je civilizovana zemlja i ljudi, niko se bunio nije. Sve je proslo u miru i bez krvi a vidi ovog dole. Demokratija je da prihvatis rezultate i da govoris pozitivno a misliti mozes negativno to je tvoja privatnost.
ZIVO SLOBODNI IRAN
Viva la Ahmadinedžad .. To je Tito !!!!
Iranci - Iranci hajmo svi u glas, Ahmadinedzad predsjednik je Vash!!! Mogu da ga duvaju zidovske ckepi, dobro su ovo zamislili uz podrsku zapadnih medija, samo im lokacija pogresna. Ahmo, najaci si !!! Kezo , nisam prozvan, ali osjecam potrebu da ti kazem da si zesci Shaban.
E ovaj Musawi stvarno ko da je posenilio! Prvo trazio ponovno prebrojavanje glasova, ONi dozvolili Ali on odbio i sada samo tazi ponovne izbore,,,,stvarnoo!!
Izgleda da Musavi uredno prima signale sa zapada. Neko mu blinka zeleno.
joj joje papane, glupane i ne znam jos kako da te oslovim Seljacino, idiote, mrs u Iran pa zivi tamo!
Pristalice Mousavi americke i zidova poceli su se ponovo dizati u vazduh zasto se Mousavi ne uhapsi