Podrška Mahmoudu Abbasu
0
Moskva će glasati za prijem Palestine u UN
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak ajde ne lupetaj Sovjeti i Rusi su oduvjek podravali ove jadne palestice. u ratovima 1967 i 1973 je skoro doslo do oruzanog sukoba sovjetske flote i izraela, jer su se sovjeti skoro izkrcali na izraelsom terirtoriju. pa je onda kissinger zovnuo tel aviv pa su se izraelci povukli sa egipatskog teritorija. rusi su palestinu priznali kao drzavu vec prije preko 20 godina a redovno salju humanitarnu i vojnu pomoc palestincima.to se je jos povecalo od kad je medvedev predsjednik. on posebo podupire palestince i svake godine ide u posjete palestini. FREE PALESTINE!
brao moskva
ako ih priznaju rusi...morat ce priznati i rs...odnosno Bosna i Hercegovina :)
Hitlere, vrati se!
Pa etnicko ciscenje i genocid Palestinaca traje vec 70 godina...Abbas je rekao istinu.............to svak zna.!
koje li ironije... treci svjetski rat ovaj put ce biti izazvan od onih koji su najvise stradali po konc-logorima u prethodnom...
P.U.T.K.O.V.A M.A.F.I.J.A POLAKO UTIRE PUT ZA PRIZNANJE R.EPUBLIKE S.RPSKE...
Ovi smr.di ne kontaju da Rusi ,ne kao Srbi VOLE Muslimane! I da su na strani Dobrog a ne ZLA! Smr.di jel vam zao? hah Svaka cast Rusiji ,to je Normalno bilo uvijek! Protiv Amera i Ci.f.u.t.a
razgovori su jedino sa normalnim drzavama moguci, a ne nekim genocidnim tvorevinama.
Ko ce nego majka Rusija! Nest sam poceo gotiviti majcicu,nakon EP u kosarci :)
ampak...jadna ti majka nesrecna (\"znaju da ne moze proci pa ih podrzavaju\")!!!!?????? Pa jadnice ne moze proci mozda ali ne zbog Rusa nego od onih koji su protiv. Ti nista ne rece zbog kojih ne moze proci, te tvoj stav.
Respect Moskvi za ovaj stav. Svaka cast!
Ja sam cuo da je RS priznao prvi Palestinu a Dodik drugi......xD
Hvala druže. I jos jedna stvar. I Sta ce Rusima nafta?Ima ju je vise nego dovoljno bar za sljedecih par desetljeća..Ma nije ni važno ja bi samo volio da ovo palestincima prođe. Rusi su se dosta potrudili, samo da jos Kina malo pritisne na Ameriku..
Iznesene istoriske cinjenice...i sve tacno... Al sta imas pricat nekom ko je do jucer igrao kolo na tefericu u Zepi ili kome je korida u Cevljanovicima jedini istoriski dogadjaj.
http://ivonazivkovic.net/LIBIJA-MONETARTNI%20RAT.html