Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi imamo monstruma Narkoman Feđa Štukan zlostavlja trogodišnju kćer i suprugu http://bit.ly/ZS8RVN
Ja mislim da se one puno ne brinu.Sad će se obogatit na gostovanjima po Oprah i sličnim šou emisijama. I onako bi se kurvale.Ovako su bile sa samo po jednim muškarcem,da su bile na slobodi vjerovatno bi pola Klivlenda preko njih prešlo,već bi imale sidu,sifilis ili neku treću boleščugu. Ako realno pogledaš,za rauliku od prosječne degenerirane amerikanke,ove su još dobro prošle.
zasto niko ne spominje covjeka koji ih je spasio
meni opet ne ide u glavu da su njih tri bile tu desetak godina, i da se nikad u tih 10godina nisu uspjele suprostaviti, zvati pomoc, vristati, nesto uraditi, pa na kraju krajeva pobjeci. mislim nije ovo neka kucica na osami, bogu iza nogu, nego kuca u naseljenom mjestu...i niko od susjeda nikad nije nista primjetio???
Mora da su imale visok IQ :)
Vidim ove silne dislajkove, pa samo da vas podsjetim na fiziolosku faktu da se pri stresnim situacijama podize kortizol i adrenalin, koji izmedju ostalog ima funkciju da pojaca svjesno djelovanje kako bi organizam bio sposoban da izabere ili bjeg ili borbu. Budimo realni, zivotinje znaju izabrati jedno od ovo dvoje i uvijek izaberu, pa tako ... Drugog logicnog podatka nema osim da nesto nije realno bilo u redu sa ovim zenama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
1 tragedija godišnje neke američke porodice = zatrpani svi mediji ovakvom viješću 1000 tragedija malezijskih, iračkih, sudanskih, indijskih, balkanskih, i drugih žena dnevno = prilično dosadna statistička činjenica Mora da nisam baš najzdravijeg mozga ako sam primjetila ovu faktu...
sjebace se on kad ode u ćuzu, ima da ga iskaraju ko prase malo..