Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije stvar u pobacaju. vospitajte kceri i sinove da ne sire noge tek tako i da koriste kondome
Ovdje se ne radi o pravu na pobačaj, već o pravu nerođenog djeteta na život. Život!!! Kužite li, mamicu vam svima koji su za abortus. A zaštita kondomima nije rješenje i nepotrebno je, ako se žene ne seksaju ko štuke s kime stignu, već sa svojim mużem. To je cilj. A ako je već trudna, onda to dijete ne smiješ ubijati, kurvetine proklete.
@Hektor svaka cast. niko nije sagledao iz tog ugla
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesu to oni katolici što ne vole kondome?
Ovdje se ne radi o pravu na pobačaj, već o pravu nerođenog djeteta na život. Život!!! Kužite li, mamicu vam svima koji su za abortus. A zaštita kondomima nije rješenje i nepotrebno je, ako se žene ne seksaju ko štuke s kime stignu, već sa svojim mużem. To je cilj. A ako je već trudna, onda to dijete ne smiješ ubijati, kurvetine proklete.
@PaziUjedam al se ti nalupeta. nemoj dati i mirni svi. dok kujica ne mahne repom, psi ne kreću. ali je u vas sve kraća pamet pa se zbog one stvari počinjete igrati i samim životima nevinih. pamet u glavu svima i noge skupa do braka. pa ćeš vidjeti i djece i sreće i života. a ne klepati se bez razuma.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jeste li primijetili da je većina žena koje su protiv abortusa,toliko ružne,da ih vi i ne bi željeli pojebati na prvom mjestu? Postoji ravnoteža u prirodi.
sve su vjere zaostale i primitivne
I jos da dodam, bjezite sto dalje od bogomoljaca i bogomoljki, ti su najgori.
Bogami narod posandrco, ovo je neka conspiracy theory iz Vatikana
Ono kad frigidne prikaze i impotentni gama muzjaci odredjuju o tudjim pi'kama. :D :D :D Dzizs Krajst. A svaki koji je protiv abortusa voli otrest cunu i izvrsiti ubistvo milion potencijalnih zivota :D
@PaziUjedam - Ma ovim jadovima sto sebi daju za pravo da odredjuju sta ce koja zena raditi sa svojim tijelom - nikad neka bludnica nije ni rasirila noge. Teske su to traume. Freud je ispisao masu objasnjenja za to. :D
@PaziUjedam - hahaha ma neka ih, teske su im te traume iz djetinjstva, nije im se lako rijesiti u zrelim godinama. Khm, Edip i tako to ;)
Kad vjerski sluzbenici krenu zabadat nos gdje mu nije mjesto... Okanite se politike i Zakona... Ne drzite se ni svojih zakona i moralnih normi, a ovamo suplje prosipate.. Umjesto da uz skole uputite omladinu, vi gledate kako izvuci laku lovu od zatucanog naroda... Vase opatice spirale ugradjuju, jer sire noge ko kakve ku*rve a kasnije mole ljekare da to ne pisu u nalazima, a ovamo glumite moralne gromade.... Sikter govna pogana
ozbiljna tema
Bozja zapovjed "ne ubi"
Ne mozes ubiti nesto sto nije zivo. Zato je odredjen broj sedmica do kad mozes abortirati. Ako smatras tako mlad plod zivotom onda idi na ispovijest i svaki put kad ubijes neku biljku.
@AmorFati dabogda ti se to stajalište vratilo
Jebbo te bog! Bio sam loš, dva očenašaa pa mogu još!
evo jedne besplatno "Širite vidike, a ne noge"
...šta kršćani ubiju djece tako širom svijeta to nije normalno, u muslimaskom svijetu toga nema.
@F@koff vaša se ubijaju sama kada shvate uz koga su odrasli