Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kretenu! I to sto bi ti radio se zove etnicko ciscenje! To iseljavanje je sastavni dio toga i preludij u genocid. I kako, kretenu, zamisljas da tako nesto izvedes? Mislis da ce secesionisti staviti obiljezja ko sto je Hico radio Jevrejima, pa ce onda tebe cekat\' da ih iselis???? majmune jedan izadji na ulicu i reci ja bih ratovao, pa da mi tebe iselimo ... ako imas muda? Umjesto sto ih gladis i svrsavas na ovakve komentare ,,,,,,
tebi nedostaje jos poneka srebrenica smrdljivce ?
@gypsy Priznavanje RS-a kao države bi značilo definitivni poraz BiH u proteklom ratu. To što ti govoriš nema nikakvog smisla, jer bi svi poginuli borci koji su branili BiH bukvalno bili uzaludne žrtve. Ne kontam kako možeš razmišljati tako, zašto smo se onda borili svi ako bi sad kad je najmanja kriza prepustili Srbima zemlju koja im historijski ne pripada? Ja sam lično za novi rat, koji će ustvari biti klasični blitzkrieg u kojem bi protjerali sve secesioniste iz BiH preko granice gdje i pripadaju (to i sami priznaju). To bi se moglo izvesti za par dana, a dok međunarodna zajednica reaguje, većina bi ih bila već protjerana. Poslije toga nema povratka, jednostavno bi se mogli ponašati kao Izrael, da i mi nekad budemo šupci prema drugima. Svijet je prema nama već odavno bio okrutan i mislim da je vrijeme da i mi pokažemo zube. Dok god budemo čekali da nam neko drugi pomogne, u svijetu će nas smatrati jadnima i nesposobnima. Nijedna nacija se nije uzdigla na jadima i čekanju, već na ratu i osvajanju. Ne mora biti nikakvog ubijanja, jednostavno iseljavanje ljudi koji se ne osjećaju stanovnicima BiH.
Priznat republiku genocidne tvorevine?NIKAD A NI TAD!!!
ja da se pitam ja bih rekao ,kada mogu da se priznaju te male proruske drzavice pa zasto onda ne priznati i REPUBLIKU SRPSKU a bosnu pustiti neka ide u nato i EU .priznaj te da sam pravi BOSANAC jer zelim dobrobit svim bosancerosima ma gdje bili.