Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On bi samo bio premijer do predsjednickih izbora sljedece godine, no jos nije odluceno. @dzihadbosna jedini pravi dzihad u ovom vremenu je onaj protiv sopstvene sjene, bilo licne ili nacionalne. Egipat se suocava sa sobom i svaki Egipcanin ima pravo da se obracuna sa sobom i da postane bolji - prema tome nemoj ti da sudis, prepusti Sud Sudiji jedinom Pravednom. Zelim isto BiH.
egipatski narod bi samo džaba ginuo u ovoj revoluciji, sve te žrtve bile bi uzaludne ako bi za premijera došao ovaj američki šuppkoljubac i poslušnik...
sad znamo čemu su služili protesti ...
Hahaha, spijun Predsjednik Egipta, izdajnik svojeg naroda, ima jos gore od Bosne, hehe