Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno,uvesti papirne kese na kasi i gotova stvar!
Pa te kese su odavno van upotrebe u SAD-u. Oni koriste samo papirnate kese, barem koliko je meni poznato, za kupovinu namirnica (u supermarketima). Kasniš Evropo, kasniš :)
Dobro su se SJETILI,šta naša gospoda čeka.Kao veš vise po stablima !!
upotrebu je tesko zabraniti (odnosno sprovesti zabranu) kad ta kesa vec stoji na kasi i daje se dzabe. treba onemoguciti prodaju kesa. i siriti svijest pogotovu kod djece o problemu
Zapravo, treba onemogućit proizvodnju plastičnih vrećica. Sasjeć problem u korijenu.
Zabranit itekako, ovo je i kod nas trebalo uvest umjesto glupave naplate od po 0,05 KM. Zabrani smeće i doviđenja.
Nadam se da ce i kod nas uskoro biti zabranjene ili bar uvedena naplata .
Vec placamo za njih ! :) od 0,05 do 20 kf ! Nije puno, ali ima puno stoke ! Ako me razumijes . Pozdrav .
Ctrl_Alt - I to su prestali naplacivati , bar u vecini trznih centara . Ja sam za naplatu od 0,50 i 1,0 KM , ako vec ne moze zabrana . Pozdrav .
Trebalo je daaaaavno zabraniti upotrebu plasticnih kesa na planeti Zemlji !
kao i plasticne boce ili bar prepisati od pojedinih zemalja pa da se otkupljuju,koji ruzan prizor pored rijeke razbacane kese i plasticne boce
Postoje oralni kontraceptivi . xD A, ja i ne vidjam prezervative na svakom jbnom cosku, a kad se nakon poplave rijeka povuce, slike su grozne :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)