Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na to, neka se pripreme i mlade Bošnjakinje!
Eto sta bi nas cekalo u Muslimaniji
Ovo je strašno
20godina lafo demokratske promjene, ljudska prava,... I onda se okrenu i odu a ostave šerijat i tallibane. Bolje da ih nisu ni dirali!
Nije tačno nisu htjeli demokratiju a sad evo vam ga nećete ići u školu nego u harem da se dede iživljavaju na vama.
Pa kad kažu što se u Bosni rodih. Moglo je i mnogo gore da se desi, kao što se vidi iz priloženog.
Neka im je svima dragi Allah na pomoci 🥺💞💞💞😩
Koji mloumnici, otpad od religije kojoj pripadaju!
Ovo je Alijin neostvareni san
Tako se desava kad se jedna religija ne osavremeni, prilagodi vremenu, vec ostane tamo negde u srednjem veku. Biti rodjen u Afghanistanu, kakav peh.
Cuj religija da se osavremeni?da ubacimo malo demokratije u vjeru jel i lbbt populacije?to se desava kad se vjera ne POZNAJE i kad se ne zivi po Bozijim propisima nego po sopstvenim.A Islam ce vladati svijetom,zapamtite