Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...otvaranje istrage o odgovornosti penzionisanog pape Benedicta XVI i ostalih vatikanskih zvaničnika za prikrivanje pedofilije u Rimokatoličkoj crkvi..." Prikrivanje pedofilije. Čitate li vi uopšte članak ili pričate samo nek' se nešto priča?
Naravno, sto pitas? Ovdje gdje ja zivim, crkva isplati ostetu osobi koja je bila zlostavljana, a svestenika pedofila premjeste u drugu parohiju. Eto vidis da do suda je dug put, crkvi ne odgovaraju skandali. Crkva kaznjava po svom zakonu, ovaj gore primjer ili izopstenjem, vrlo rijetko.
Kacavenda, on... ko je sljedeci?
Kacavenda peder, on pedofilll
znaci i on je peddy...
Pa kada ne mogu imati normalan odnos i zenu pored sebe ono sto je u prirodi covjeka da ima seksualne sklonosti pa onda se ne moze vise izdrzati pa se krece sa zlostavljanjem djece i drugih od strane svestenika.
U pravu si, katolicki svestenici su u celibatu, sto je ne oprostivo. S druge strane eto onog Kacavende, koji je u velikoj mjeri placao svoje ljubavnike. Kako god lako je za njih, svi puni love ko brodovi:)