Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li potrebe da još jedanput rješavamo probleme na \"vekovnoj srpskoj zemlji\"?
@BijeljinaRS kmetu kad ćeš mi donijetii onaj kupus što ga trebaš preadti na ime harača ?? ili da ti aj šaljem janjičare u selo da se malo zabave sa seoskim snajkama !
JEST SE VLAH NALJUTIO..AP NISTE LI VI NEBESKI NAROD..ČOVJEK SAMO KAŽE DA SE VRAĆATE SVOJIM \'\'KORENIMA\'\'
E kad si vec pametan... Nije Junuz Džipalo, nego Junuz Đipalo. Pa ja.
JUNUZ DZIPALO
PA baš će Pentagon reći \"znate mi evo testiramo neko opasno najnovije oružje pa eto to je tajna.\"\" Mislim Haloooo ?!
to sam ja jednu seku iz Janje lansiro nakon sexa
To je bilo u vezi parkinga koji se gradi tu u blizini Kalifornije. To je standardna procedura za provjeru nivoa paranoje u okrugu da bi se onda ispunio obrazac koji je jedan u nizu za dobijanje dozvole za gradnju parkinga. Ozbiljno.
Masoni hahahaha :D, ovo su masoni donijeli raketu i opalili je :D ovdje se jasno vidi nwo :)
@smrdalj Ima li u tebi IQ višeg od broja cipela? Bar toliko da shvatiš kolika si ljudska bijeda, najobičniji tvor koji ništa, ama baš ništa od života nema, osim da ide po portalima i blogovima i forumima i onako odzada, potuljeno pod.hebava narod? I pošto to radiš odzada nije ti bitno koga si potkačio, važno ti je samo da se ceriš sakriven iza svog nicka. Mogu zamisliti kako bi se iz mjesta rasplako da te slučajno uhvate za kragnu, gnjido jedna.
Chemtrails ( You Tube )
garant smrdalj neki odlucio da se vrati vekovnim korenima...
vamzeljanci
ja sam ovo ispalio uz pomoc mojih prijatelja kornjaca sa 3 planeta.
Bio je to Jusuf Dzipalo sa \"Hepekom\"