Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje nije pitanje jesu li ili nisu zločinci ,već je samo pitanje ko je veći , zločinačke kolonijalne sile . ovim prostorom harali njemački i turski i talijanski zločinci , koji od srba na silu napraviše hrvate i bošnjake , i to je genocid
nelupetaj moral, francuzi su se samo stavili kao zastitnici ljudski prava. sta ti znas o francuskoj. pa ako turski misle da su francuzi počinili zločin u alžiru neka dukazu turci to a da ne lupetaju bez veze.
Francuska je ucestvovala ko prvo u genocidu Bosnjaka (vec 150 godina) sa krvolokom i monstrumom srbijom Alziraca Jevreja Marokanaca Siriji Libanu Palestini Vijetnamu Koreji Kambodzi Indiji Cijeloj teritoriji Afrike Polineziji Juznoj, Srednjoj i Sjevernoj Americi Rusiji i ostalim teritorijama Evropa , Egipta sa Napoeonom itd...... Inkvizicija, holokost itd........ PRVO sebe nek osudi Francuska za sve genocide pa onda drzi moral i osudi Tursku !
Nalbandian me dvaput rusio na kladionici. E nece vise.