Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi ko ima dostojanstva, a ne ko Bake. Pometu ga na izborima, 75% stranke mu se raseli, a on idalje na tronu SDA.
Radio odličan posao ali izgubio .Poznata mi ta priča Srbi na Kosovu borili se pobijedili turke ali postali vazalske država.
7709 kifle su ti jeftine još ne jedi loše stvari
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poraz ostavka pravilo koje ne vazi u Bosni
Ja izrazio evo zabrinutost za Crnogorce ko Angela za Ukrajinu
Aha, bas kao i Niksic koji nije prosao ni sa kompenzacijskog mandata a sada ga stranci predvodjeni Murphyijem žele instalirati na premijersko mjesto... to ništa, ma ja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ridjobradi bi mogao nesto da nauci iz ovoga…
Pametan potez... nadam se da će s Danijelom na čelu pobjedit na parlamentarnim izborima
bilo je i vrijeme...još Mile i Dragan i to je to.
ipak je Evropejac, daje ostavku
Pravo litijaško *ranje.
Ovako treba i Bakir da ode i spasi SDA i Bosnu a ne da prodaje državu radi ono malo pichke.
Prodavaci duhana na aparatima
Aha, bas kao i Niksic koji nije prosao ni sa kompenzacijskog mandata a sada ga stranci predvodjeni Murphyijem žele instalirati na premijersko mjesto... to ništa, ma ja...
Nisu mene iznenadile srpske i četničke zastave. Ta ikonografija je valjda nešto što je bilo sasvim očekivano u slučaju Milatovićeve pobjede. Ili, bolje reći, u slučaju Đukanovićevog poraza. Jer, opasani redenicima sa šajkačama i kokardama na glavama, oni nisu slavili pobjedu prvog već poraz drugog.
Slavili, jer misle da odlaskom Đukanovića nestaje i Crna Gora, Crnogorci, Bošnjaci, Muslimani, Albanci, tj. sve muke vaskolikog srpstva itd. Ne, neće nestat Crne Gore. Ni Crnogoraca, ni Bošnjaka, ni Muslimana, ni Albanaca. Što se muka vaskolikog srpstva tiče – o jadu ćemo vas zabavit, tek.
...opasni ovi iz trojke.Dobro su podmazali administratore.Ne daju nase,odmah banuju.
Izdrzi premijeru Fadile
Ali pošto je vazal zapada naravno nikada nije bio Autokrata ili diktator, to je rezervisano za lukašenka
Nisi nista naucio od Bakira Izetbegovica. Ne ides nikad sa vlasti! Vici imam diplomu do besvijesti!
Milo je bar malkice razumio demokratiju. Bakir se još drži grčevito bez obzira što mu stranka tone. Nema spašavanja...
DPS sad i ima nekakve šanse bez njega.
još bakiru nije kasno da nauči od magistra vladanja na ovim prostorima,a bitno je reći da je 2020. dps osvojio najviše glasova pojedinačno ali nije imao kapacitet da formira vlast i da je milo da podršku većini koja je donijela potpise