Nisu mene iznenadile srpske i četničke zastave. Ta ikonografija je valjda nešto što je bilo sasvim očekivano u slučaju Milatovićeve pobjede. Ili, bolje reći, u slučaju Đukanovićevog poraza. Jer, opasani redenicima sa šajkačama i kokardama na glavama, oni nisu slavili pobjedu prvog već poraz drugog.
Slavili, jer misle da odlaskom Đukanovića nestaje i Crna Gora, Crnogorci, Bošnjaci, Muslimani, Albanci, tj. sve muke vaskolikog srpstva itd. Ne, neće nestat Crne Gore. Ni Crnogoraca, ni Bošnjaka, ni Muslimana, ni Albanaca. Što se muka vaskolikog srpstva tiče – o jadu ćemo vas zabavit, tek.
@NajveciPsovo345! opet si nastradao Psovo, na zalost ne mogu da vidim sta si psovao. Sto se zastava tice vrlo malo je bilo srpskih zastava, one trobojke sto si video sa ogromnim orlom u sredini su stare crnogorske zastave iz doba kralja Nidze. Ta zastava je po ustavu Crne Gore potpuno ravnopravna sa crvenom drzavnom zastavom. A Srbi normalno da slave, opet ce moci da uce svoj jezik, da se zaposle u drzavnim institucijama, niko nece da im dira svetinje
Prikaži sve komentare (84)