Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavna ne procitah jednostavnije i razumljivije stanje oko britanaca i EU. Dobra analiza. A britanci nemaju blage ni za sta su glasali. Imam osjecaj da ce htjeti nazad u EU. 😂😂😂
Cestitam Britaniji na izlasku iz CU - ciganske unije.Odmah deportovati 2-3 miliona CU sirotinje koja gore prdi i smrdi pa da vidimo kome je plus a kome minus.Sve ih nagurat Merkelovoj u dnevni boravak nek ih pocasti kafom i štrudlom.
JA najviše volim istaknute ekeonomsite analitičare i seksualne kibicere. :)) Našu budućnost planiraju teoretičari seksa i ekonomski teoretičari !! AL U TEORIJI ! , pa se uvijek pri ruci nađe MMF sa novim logičnim i povoljnim kreditom. KOje će neko vraćat. !! KO evropljani u Africi u osamnestom i devetnaestom stoljeću, danas puni čamci afrikanaca i pariska geta !!
....ovaj miljević je pametan kao da je dodikov savjetnik za .....
Pamentno covjek zbori ...
Cuj ovoga vlaha, nisam nista ni ocekivao pozetivno od ovoga vukodlaka iz ENTITETA srpskog prdeza.
šta je ovdje negetivno?
Da srbin zna staje unija bilo cega nebi yugu razjebali!
Brexit-us letalis