Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja modernih terorista,sve im diraj samo twitter ne smijes..........reklama ti je cudo.............
Zar su i ovi opsjednuti Twitterom i Facebookom
Znači Islamijada još uvijek traje.
Smrt Islamskoj Drzavi, prodajem Golf ll.
usamljeni vukovi koji djeluju na zapadu a izgledaju nao "normalni" pripadnici drustva.. hvala vam sto ste nam objasnili i rekli kako vi ustvari niste normalni, ali da imate njih par koji izgledaju kao normalni ljudi.. iako ja u to sumnjam.. jedna vehabijska glavudza nikad nece izgledati normalno.... cak ni kad se obrije.. ocigledno da je to bogom dano, da im se glave deformisu i poslije tog vehabisjkog iskustva ostanu deformisane za cijeli zivot.....
"...kamuflirani kao normalni pripadnici društva..."
Daj i meni pomozite,tuzio me m-tel zbog 12KM duga.Hvala unaprijed..
Boli me karna i za isis i za ameriku i za sve. Dabogda svi losi ljudi pomrli. Hoce li ova planeta ikad biti normalno mjesto za zivljenje?
Njihov cilje je oslobodenje palestine od jevrejskog agresora mucenja ubijanja i druge oblike nasilja su izmislili ameri i evropske zemlje kako bi se borili protiv islama.
Ha ha ha, pa Jevreji su ih i izmislili, ako su vec face zasto ISIL ne smije da udari na njih, aktivni su vec nekoliko godina, a na Jevreje ne smiju ni da pogledaju, a kamoli nesto vise. ISIL je instrument u americkim rukama koji sluzi da se "demokratizuju" Irak, Sirija, Iran te Hezbolah, jedine drzave i pokret koji su ZAISTA protiv Izraela i Amera. Naravno, preko njih se ide na glavni cilj, Majku Rusiju. Interesantno da su siitski muslimani mnogo veci i bolji ISTINSKI borci protiv USA hegemonije, dok su na drugoj strani sunitski muslimani odavno postali americko-jevrejske pudlice i sitna boranija koja sluzi za potkusurivanje.
Kako sad to, zar na Klixu prije nekoliko dana nismo citali o serijatskoj demokratiji, i kako nu islamskoj drzavi od raskosi padaju datule i tahan halva sa neba. Ha ha ha, serijatska demokratija, WTF, povraca mi se.