Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ga rasut u komadice
Zasto?
On the Origin of Species 👍
NOVINAR Klixa nema osnovno obrazovanje, jer Čarls Darvin NIJE bio nikakav NAUČNIK već polupismeni istraživač. Nikakvu naučnu titulu nije imao
kako glup komentar. Znači po tebi ni Leonardo da Vinci, Benjamin Franklin, Michael Faraday, Thomas Edison i stotine drugih isto nisu bili naučnici jel?
Kako ste samo ljubomorni..
Kolko je najniza da prodas? ( o l x tacka ba )
Mikroskop koji je otkrio da je čovjek jedan obični majmun
Komentar koji pokazuje da nikada nisi procitao nista o evoluciji iz provjerenih izvora, vec si slusao i citao sta drugi polupismeni misle o evoluciji jer ne mogu da skontaju njene osnovne koncepte.
@Usernamenotfound Nisi ni skontao komentar a praviš se pametan.
A prodace ga za milionski iznos 100%