Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino rješenje je da se Rusija povuče sa teritorija susjedne države te da plati svu štetu koju je napravila u toj zemlji...
Ovaj je kvalifikovan za političko mišljenje kao naš grbavi debil za klasičnu muziku.
Rusija treba dobot po gu...ici jer je agresorski napala susjednu državu i to je jedino prihvatljivo za nju.
Naravno ali hajde da netko odgovara xa rat u iraku , libiji , siriji , jemenu i dalje . Netko mora odgovarata za tolike neduzne zivote . Sta djeca iz Iraka, Jemena i Sirije ne vrijede nista ? Svaki dan vidite kako Palestinci ginu niko nista , lizete amerima paksu da bi kredit dobili koji ce vam unuci oplacivati
Ubuduce onda ko god hoce dio susjedne drzave nek je napadne pa ce se traziti prihvatljivo rijesenje za sve. Sta je rijesenje za napadaca osim dijela teritorije
Jeboti tramp Ma………..
Tako planirate i Hrvatima sa Kninskom Krajinom. Skonto vas Milanovic i zna da svakoga momenta mozete nesto Rusima obecati u vezi Kninske Krajine kao sto planirate na Kosovu pa vam okrece ledja. Ukrainci ce vam takodje okrenuti ledja posle mirovnoga sporazuma. Ostaje je vam samo jos Dodik koga mozete navratiti da pocne klati.
Jedino je prihvatljivo da se Rusi povuku iz države koju su okupirali i plate ratnu odštetu. Sve drugo je sumrak civilizacije, ismijavanje Ujedinjenih nacija i uvođenje zakona džungle u međunarodne odnose.
Isto što su Ameri uradili u Afganistanu i Iraku..,,😂
MehoBoss Loša usporedba. U stvari je isto što je Hitler uradio Čehoslovačkoj 1938., čak i mapa okupiranih zona podsjeća na današnju Ukrajinu. Američki imperijalizam nikad nije imao fašističke ideje niti je težio osvajanju tuđih teritorija, strategija im je sasvim različita. A Rusi to konstantno rade zadnjih 500 godina, kolonijaliziraju i apsorbiraju kopnene susjede u svim pravcima.
Haj ti pod Trumpovu suknju misu mali.
Dakle, počelo je! Žali Bože žrtava! E moj Zelenski što prije skontaš Šta ovaj govori , to je bolje za tebe i tvoj narod!!!
E moj Putine, napao si drugu zemlju i ubijas drugi narod na njegovoj teritoriji. Sto prije shvatis sta ovaj govori manje ce stradati Rusa na tudjoj teritoriji.
Pa šta je Srbija uradila? 5 godina Bosnu čepala, i kad je krenula kontra pred lijepom Banjalukom STOP. Ajmo Dejton. AMERI PREDLAŽU OBOSTRANO RJEŠENJE