Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE SALJITE ZA BOSNU.......BUJRUM KOD NAS BRACO.......
Pa ljudi zar ne znate da Engleska nije i nece nikada primiti izbjeglice. Tamo su na snazi zivotinjski zakoni. Opstaju samo najjači. Tamo za sitotinju nema mjesta.
zasto ostavljaju ovoliku ***niju smeca iza sebe?
d.e.p.o.niju
Tako nastaju ovakvi heroji... http://www.spijun.net/?p=11555
Hoce biti vijest na Klixu da su trojica maloljetnika silovala volonterku u prihvatnom centru u Italiji? Eto sta ti je smece. Spasis ih od smrti na moru, pustis ih u svoju zemlju, hranis ih i siluju volonterku koja tu radi i pomaze ni iz ceg drugog nego samo iz svoje dobrote. Da oni vrijede kojem kurcu ne bi Afrika licila na sta vec lici. Treba ih poceti vracati.
Ja nazalost nisam EU politicar da je to u mojoj moci. Ja sto mogu je glasati, a mnogi drugi kao ja zbog ovakvih stvari ce glasati za desne stranke koje ce sigurno biti sve jace i jace i onda ce ih se itekako vracati. A tad ce stradati mnogi i oni kojima je pomoc mozda stvarno bila potrebna i koji su je zeljeli. A kad dodju u BiH tih ih fino primi i ostavi sa kcerkom i zenom :) Ha ja.
E da, samo ispravka da nije volonterka vec voditeljica centra kako mi se cini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
znam kako im je
da Bog da i tebe ovako dočekalo kao njih pa i tebe ostavili na ulici pa te pljuvali i ponižavali na svakom pedlju majmune retardirani......
Pa ne znam sta bi trebali. Gdje s tim ljudima nego u prihvatne centre. Ne znam da ih iko pljuje i ponizava, al ljudima ce sigurno pregoriti. Eto, primi ih ti sebi kuci pa ih godinam uzdrzavaj, je li to posteno?
Znaju oni svi kakva je situacija , i opet prelaze toliki put , kao sto pise u naslovu to su vecina migranti a ne izbjeglice , sirijske izbjeglice dobivaju po brzinskom postupku papire, a ovi migranti sigurno su i pasose pobacali da se ne zna iz koje su drzave. Sta ocekuju ? Da im se odmah da stan i posao. Gdje to ima da odes negdje i da sve dobijes na tanjuru?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve su to oni i zakuhali ali najveca ce im kazna bit kad citava Europa i USA bude puna Dzamija i kad se lijepi ezan bude cuo sa svake te dzamije!!!!
I sve i da se to cudo dogodi, sta onda? Kom ce onda bjezati kad i to sjebu/sjebete?
treba ih samo ostaviti na ulici ne davati im nikakvu pomoc niti zastitu osim zenama i djeci, kako bi se fino svi vratili istim putem koji su dosli