Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas zovu sve poginule šehid, i civile i dobijaju šehidske privilegije i zapošljavaju im familiju do 9 koljena, niko ne kontroliše ko je stvarno poginuo u borbi, preko štela sr dobivali sta ovi, šehidske žene našle drugog a vode i novu djecu kao šehidske da ne izgube privilegije na cirkus od religije, od poginulih, od rata napravili kriminal od starta.
I da je pogino u borbi ne mora znacit da je sehid
Nisi cuo za ova dva pojma Šehidi i CIVILNE ZRTVE RATA??? Ocito je da je odvojeno, ne znam sta si pokusao sa svojom objavom.
zna se da je meta cionacisticka tvorevina
zasto america zeli zabranit tiktok na ovom svijetu? jer pustaju sve palestinci u viral i dozvola na tiktoku da izbace sve!!! tako je usa gov govorili pod sudom prodat tiktok amerikancima ili ce im bit zabranjen
Huntington (radio kao koordinator sigurnosnog odjela za Nacionalno vijeće sigurnosti pri Bijeloj kući) se oslanja na Spenglera, Toynbeea i Braudela: Civilizacije se promatraju kao živi organizmi koje se rađaju unutar nekog fizičkog i duhovnog prostora i imaju svoj životni vijek (ciklus kultura i civilizacija). Pošto je islam najtvrđi monoteizam i ne odvaja kao kršćani caro carevo, a Bogu božije, ovi islamofobi imaju strah od islama.
Alatke u formiranju svijesti i upravljanje masama. Znamo za cenzure, svi smo ih vidjeli? Šta je sljedeće: Kur'an, džamija, islam...
George Orwell je ovo vrijeme najavio u '1984.'
Zna li Jevrej Zuckerberg da hebrejska riječ "šehijād" ima isto značenje kao i arapska "šehīd"?
Jos dijelite svoje podatke sa tom Mossadovom teroristickom aplikacijom Meta?
vrijeme je da se fb brise i instalira telegram
Nije samo facebook, već i watsapp i instagram. Haman sve
A vi glupani plaćate oglašavanje na Facebooku
na klixu je zabranjena riječ chetnik dok isti rovare državom
Cionistički alat za manipulaciju masama. Ništa novo od licemjernika.
Meta zna se cija je, ne treba cuditi.
Zabranili su šehid a nisu zabranili chetnik (koja je ovdje zabranjena u komentarima, by the way sa č)
Pokušavam zamisliti da kljiks zabrani upotrebu ove riječi! Hahahaha!!
Šehidila bi trećina ulogovanih. :D Ne može se danas zabraniti kada eno i oko Palestine su ljudi našli inačice. Ko nije glup, skonta.
Dzehennemski psi da kako mogu da Kur'an Casni krivotvore ili izbrisu. Nikada. Boziji govor nikada necete moci ukloniti ili krivotvoriti. Mozete na njega slagati, ne vjerovati u njega, ali sustinski nista ne mozete uciniti. Allah dz.s se obavezao da ce ga stiti od krivotvorenja.
A nibe, sr obavezao da štiti vjernike i djecu od rata, gladi, mučenja itd, nego samo sveti knjigu, a narod, vjernike ko j.. Ha??