Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gadafi je smeće englesko bler mu bio prošle godine jarani najveći daje im naftu jeftinije od vode AL NAROD PODNESE RAČUN KAD TAD
isto s bosnom... lafo mu \"ne da\" drž me da mu pomognem držmeeeeee
-@Sarkozy cigan ,poljeklo mu je iz Madjarske,To vam sve govori ,Zasto ISLAM ne mogu zbog nafte ,sad nemogu da izmisle eno ga ima i on Atomsku ,kao sto su lagali za Sadama Husejna.
A šta će jadov jadni.Možda mu je gospođa nekada bila kod Gadafija i sad bi on da mu se osveti. Ipak potvrđuje se teza o francuzima kao antiislamistima i sve što je na štetu islama opravdano je. Ne podržavam GAdafija ali ne bi trebao više imati ništa sa jadovom kepecom, frustiranim rogonjom.