Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vas čeka koliko se meni čini. Nisu Amerikanci dobili državu na mirnim protestima protiv Kralja Velike Britanije. Niti se ikad nešto mijenja mirnim protestima pa bujrum i dalje nastavite sa zatvaranju a i policijskim satima
Sotone osudjuju nerede,a raskopali blisli istok i opljackali sve sto se moglo pljackati.
I Netanyahu kao Mile. Podrepne stjenice. Mile gotivio Borisa Tadića i vodali se po utakmicama, otvoreno se podržavali. Sad je Vučkov podrepni. Tako i Netanyahu, plače za Trampom ali hijena se uvlači Bajdenu.
Ljudi slobodnog duha i inteligentni, vole demokratiju. A nesposobni i sa mentalnim problemima vole diktature.
Kada ovo rade po Bliskom istoku arapsko proljece,kada rade po Ukraini,Bjerusiji svi nazivaju demokratijom. Kada to rade po Europi i Americi nazivaju vandalizmom i drzavnim udarom!
Demokeatija nije kad to rade u Americi,a jest kada rade u Ukraini i Bjelorusiji. Politika!
Tramp je pravi pokazatelj da ako imas love, mozes biti i predsjednik najjace drzave na svijetu. Lik je biznismen, soumen, ima para ko blata i to ga je ucinilo predsjednikom. Znaci aposlutno se sve moze za pare
Jedina normalna je Merkel